Osobiscie uwazam ze byl lepszy jak emitowali go w polsacie, wtedy to czasem pogadal nawet ciekawie z gosciem, a teraz to juz przesadza i za bardzo na siebie chce zwracac uwage, jak mi sie uda to ogladam ale jakos specjalnie nie czekam na show.
Z tego co zauwazylem to Wojedzódzki pomaga ludzia z tv ktorzy maja ostatnio kryzys z praca(ale nie tylko) i jak to bywa, kilka tygodni po emisji widac owe osoby jak juz pracuja.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Ostatnio próbuje się chyba ratować zapraszając gości na zasadzie kontrastu, ktoś z klasą, ambicją itd. i jakaś gwiazdka jednego sezonu. Podobał mi program z Kasią Figurą, chociaż i tak Wojewódzki lepiej wypadł moim zdaniem przy Najsztubie. Właśnie ludzi ich pokroju powinien gościć w swoim programie, a nie osoby z pierwszych stron brukowców, które nie powiedzą nic ciekawszego ponad wywody o realizowaniu swoich marzeń i tym, że woda sodowa nie uderzyła im do głowy.
łi, z Markiem Kondratem i Miśkiem Koterskim był dżi program Z przyjemnością obejrzałam do końca. I z Kukizem, który był dawno temu, zapadł mi w pamięci.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Wojewódzki może by i był fajny, gdyby cokolwiek sobą reprezentował, a to po prostu jest jeden wielki cham, któremu wydaje się, że jest zabawny, co w rzeczywistości mija się kompletnie z prawdą. Praktycznie wszystkie jesgo "żarty" są totalnie denne i żałosne Współczuję mu tak wielce nieudanej gry pod publikę.....
_________________ TY ZA MNIE NIE UMRZESZ, WIĘC NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum