Wysłany: 20-05-2007, 16:33 Co myslicie o powrotach?
Co myślicie o powrotach do siebie? Bylam z chlopakiem ponad rok czasu...fakt nie bylo az tak super,bo sie czesto kócilismy...byly wzloty i upadki...przez pewien czas po zerwaniu bylo dobrze..wogole o nim nie myslalam ,ale czym go dluzej nie ma to zaczynam czesciej o nim myslec,chciala bym powrotu...ostatnio nawet do mnie napisal,po tym jak napisalam mu ze ma do mnie nie pisac i ze zaluje ze kiedykolwiek mialam z nim cokolwiek wspolnego. Nie wiem dać mu jakos do zrozumienia ze czuje cos do niego nadal? czy lepiej nie i czekac na jego kroki...tylko czy on je zrobi skoro to on zerwal z lzami w oczach?=(
Ps.Nie chodzi tez o to ze nikt mnie nie chce i z tego powodu chciala bym wrocic bo mogla bym miec kilku bardzo fajnych facetów;/
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
tak Alicja =( to on to on =( Najgorsze jest ze ja chyba cos czuje do niego mimo wszystko=( buu....=(
Ps. Ja tez nie bylam w obec niego 100% fer...i wiem ze robilam nieraz żle;/ teraz calkiem inaczej patrze na świat =/
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Imię: P jak Poison
Wysłany: 20-05-2007, 17:04
chmurka17 napisał/a:
Alicja napisał/a:
To nie jest jedyny chłop na świecie.
moze wlasnie jest ,moze to milosc mojegożycia hyhyhy
Może... ale może to też być zupełna pomyłka. Tak zrobisz to co uważasz za słuszne. Ale enty powrót nie jest dobry.
az tak super
to po co chcesz do niego wracać? wcale nie jest mężczyzną twojego życia jeśli nie potrafiliście sie dogadać.
take jest moje zdanie... może błedne, ale własne
chmurka desperatko jedna, walnij sie czyms ciezkim w glowe.. Najpierw jeczysz, ze Ci z nim zle, nie chcesz go znac, poczym jeczysz ze do niego tesknisz..
Guzik tam teksnisz do Niego.. tesknisz do stalosci zwiazku ale jego uprzedmiotowiasz..
Wez albo odpusc go sobie albo zejdz sie z nim ale nie zakladaj wiecej tematow, ktore tylko potwierdzaja, ze nie umiesz nawet wyciagc wnioskow z wlasnych slow a co dopiero z innych..
Przykro mi to mowic, ale glupias jak but jeszcze..
ylko czy on je zrobi skoro to on zerwal z lzami w oczach?=(
to o niczym nie świadczy.
nawet jeśli to nie wiesz nic o tym, żeby on chciał do Ciebie wrócić. więc dup*. trudno. a facet chyba nie jest taki świetny jak mówisz. ile Ty już miałaś z nim problemów?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
"Robi ze mnie dziwke" - to ostatni temat, który o nim założyłaś... a teraz chcesz do niego wracać??
Dziewczyno, opamiętaj się i otwórz w końcu oczy na świat, który jest wokół Ciebie, a zobaczysz, że ten chłopak nie jest jedyny!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 21-05-2007, 10:22
jesli nie bylo fajnie ajk byliscie razem to po co chcesz wracac?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ostatnio zmieniony przez Lucky 21-05-2007, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum