Boze jego muzyka to totalna kaszana, niech ten klient zmieni robote bo jako artysta to sie on nie sprawdza. "heeej hoooo niech wiruje z nami swiat"- to moze powirowac beze mnie bo inaczej to moge opróżnić zawartość trzewi
hihihi just fajfw kojarez z parodki kubisia puchatka - ruchatka tak był spedalony krzys ktory spiewal fragmenty ich piosenek a ze lubie parodie bajek to mi sie zakotwiczyło
buhahhahahaha wogole to ja fanka była just fajw <hahaha>
Wiek: 17 Dołączyła: 19 Sie 2005 Posty: 108 Skąd: Z daleka
Wysłany: 17-01-2006, 16:23
Żenada na maxa...
... bleee
_________________ I tak pewnie skończy ten świat...
Stanie się ofiarą miłości a nie nienawiści.
Gdyż miłość zawsze była
bardziej niszczycielskim orężem...
Co można powiedzieć?
Kicz, tandeta, pedalstwo, syf!
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
jak wyskoczy i zacznie śpiewać te piosenki o hugo to lepiej niech w cale nie śpiewa, ale te ostatnie jego utwory nie powiem, że mi sie podobają ale da ich sie słuchać
dla mnie to jest muzyka pelna wdzieku------------> KUPY...!! Smierxzi i zle wyglada...przepraszam jezeli kogos urazilam...
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
słoneczko...to miałą byc aluzja... nie zrozumialas jej? a co do tematu to ciesze sie ze tylko mojej babci podobaja sie NIEKTORE jego piosenki i nikomu wiecej ...
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum