Wysłany: 15-10-2006, 16:40 Co macie z tyłu zeszytów
Jak w temacie: co macie na tylnych stronach swoich zeszytów. Najlepiej jakbyście dawali linki z fotkami.
To ostatnia strona mojego zeszytu od religii z I klasy technikum:
http://img182.imageshack....astscan1jj7.jpg
Imię: Albert Fish
Wysłany: 15-10-2006, 18:02
W zeszycie do religi to miałem podobnie (bo teraz nie mam zeszytu) z tym że nie tylko z tyłu. A w normalnych zeszytach też mam podobnie. Narazie jeszcze nie aż tak ale z czasem sie zrobi.
..jak ktoś chce moge oprawić w ramke i wysłać za drobną opłatą artystyczne fantazje nastolatka ..
chyba nikti nie śmie twierdzić że nie posiadam talentu artystycznego?
_________________ 1.zanim o coś zapytasz wiedz że istnieją google
2. nie()śmieszny choć sie stara
Wysłany: 15-10-2006, 19:05
nie mam nic..nie ma czasu na rysowanie. adii, to pierwsze kojarzy mi sie z "Guernicą" Picasso xD
Dlaczego na drugim zamiast kwiatka na trawie rośnie penis? To jakiś zamysł artystyczny?
Ja lubiłam kiedyś rysować traktory na ostatnich stronach zeszytu do polskiego. Ale mi przeszło, bo teraz na polskim śpię. Nie chce mi się rysować, czasem ewentualnie jakieś notatki. Wolę "poprawiać" wizerunki ludzi w książkach.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
adii,
Dlaczego na drugim zamiast kwiatka na trawie rośnie penis? To jakiś zamysł artystyczny?
jeżeli chodzi o tego penisa już wyjasniam .. bardzo łatwo jest narysować np słoneczniki czy słońce na tle oceanu ja jako znany i uznany artysta postanowiłem podjąć się próby przelania na papier odzywek (tekstów używanych przez młodziez ) tak też owy penis jest uplastycznieniem tekstu z filmu nie pamiętam jakiego (chyba poranek kojota ) a dokładnie "jak tata zrobi dziubek to nie ma h*ja we wsi" ..
Gabi napisał/a:
to pierwsze kojarzy mi sie z "Guernicą" Picasso xD
.. wypraszam sobie
_________________ 1.zanim o coś zapytasz wiedz że istnieją google
2. nie()śmieszny choć sie stara
Imię: Agnieszka
Wysłany: 15-10-2006, 19:29
Nigdy nie szkryfałam po tylnich stronach zeszytów, ani nigdzie indziej. Jedyny zeszyt który jest popisany to z fizyki z racji ze siedze na tym przedmiocie z dwoma kumplami w ławce.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 15-10-2006, 22:47
Pełno rysunków, które powstają na lekcji najczęsciej są to kwiatki lub ludzie, czasem ajkies sentencje sobie pisze a potem ładnie ozdabiam, twórcze mam okładki ogólnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum