Wysłany: 15-07-2007, 08:15 Co dziewczyny robicie, gdy spodoba się Wam jakiś chłopak?
Jakie znaki wysyłacie, jeśli on traktuje Ciebie jako koleżankę do której tylko mówi cześć? Może uśmiechem, spojrzeniem próbujecie dać jemu do zrozumienia, że się on Wam podoba?
Ostatnio zmieniony przez powerbass 15-07-2007, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 15-07-2007, 11:44
powerbass napisał/a:
Jakie znaki wysyłacie, jeśli on traktuje Ciebie jako koleżankę do której tylko mówi cześć?
Rzadne.
Jaczęściej jak ktos mi sie podoba to tak mi się trzęsą ręce i ogólnie jestem tak roztrzęsiona, że nie mogę nawet sie odezwać.
Tak jest jak ktoś tak na prawdę mi się podoba, jeżeli nie mogę pzrestać o nim myśleć itd.
Zawsze mi się wydaje, że ta osoba mnie nie lubi więc zazwyczaj kończy się na Cześć lub zapytania Co słychać i odpowiedzenia Nic ciekawego.
Do dupy jestem i wolę żeby mi się nikt tak bardzo nie podobał bo wtedy nie umiem sie zachować.
Lepiej jak po prostu ktos wydaje mi się fajny.
Wtedy jestem sobą.
Z regoly to nic nie robie w tym kierunku. Zawsze mi sie wydaje, ze gdyby ten ktos, kim jestem zainteresowana, rowniez byl mna zainteresowany, to wtedy sam cos by zrobil, wiec i tak nic z tego nie wyjdzie. No i podobnie jak Monisia- boje sie wyjsc na idiotke i po prostu nic nie robie
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Znak zodiaku:
Bąbelek [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2007, 12:14
Podpuszczam go trochę żeby wybadać czy ja też mu się podobam i w zależności od wyniku atakuję lub się wycofuję
Szczerze mowiac nie pamietam ;P
Za dawnych czasow bylam zbyt niesmiala na jakiekolwiek znaki, chyba poza usmiechem i spuszczeniem oczu....
A teraz.. raczej nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum