Source napisał/a:
9/10 dziewczyn na pytanie "zrobisz mi loda" odpowiada "Tu i teraz?".
To zdanie jest na poważnie?
Mam cichą nadzieje ze nie o_O
w życiu bym tak nie odpowiedziała o_O
I nawet nie widze żadnej dziewczyny na tym forum która by tak odpowiedziała..
Albo on ma dziwne pojecie o kobietach albo się szlaja po jakiś nocnych klubach
I nawet nie widze żadnej dziewczyny na tym forum która by tak odpowiedziała..
A ja tak odpowiadam. Na żarty, bo na żarty, ale mówię. Jak już się zdarzy taki odważny kumpel.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Odpowiedziałabym tak samo. Mówić, a robić to co innego.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie wiadomo na kogo się trafi nawet bez takiej rozmowy. Jeśli oczywiście chodzi o ewentualność, że ja później powiem, że żartowałam, a facet mnie zgwałci. Może to zrobić również bez pytania mnie czy zrobię mu loda.
Omg.
Listopad, Wrocław, przystanek tramwajowy. Jakaś dziewczyna wpie**** loda. Podbija jakiś koleś z tekstem "daj polizać"
-"dała bym ale nie chce mi się majtek ściągać" - powiedziane z pełną powagą.
Cały przystanek leży.
Takie sytuacje można mnożyć. Wydaje się to po części nie realne, ale jak już kiedyś gdzieś mówiłem, 30% zagadanych na ulicy kobiet zgadza się na sex.
kamasutra napisał/a:
w życiu bym tak nie odpowiedziała o_O
Jasne, że Ty nie, jesteś dziewicą, a ni Ci na myśl takie zbereźne zabawy nie przyjdą. Wynik często zależy od ankietowanych. Jeżeli by się uprzeć można osiągnąć wynik 100 jak i 0%, można uderzać do zakonnic, albo do pań na autostradzie.
Jakaś dziewczyna wpie**** loda. Podbija jakiś koleś z tekstem "daj polizać"
-"dała bym ale nie chce mi się majtek ściągać" - powiedziane z pełną powagą.
To chyba po prostu Poczucie Humoru na Niezwykle Wysokim Poziomie.
Na pewno nie ma dużo dziewczyn, które powiedziałyby tak na serio.
nie chce mi się zakładać nowego tematu lecz dziewczyny mam do Was pytanie. Idzie np na dyskotekę by kogoś poznać jakiegoś chłopaka, tańczycie i któryś się Wam spodobał to co robicie? idziecie tańczyć w pobliżu jego, czy wcale nie dajecie mu do zrozumienia że się nim interesujesz? dajesz jakieś sygnały np spoglądasz na jego i się uśmiechasz?
Sorki za durne pytanie, mam po prostu moralniaka po imprezie, wkurzony jestem na siebie za moją głupotę
Wam spodobał to co robicie? idziecie tańczyć w pobliżu jego, czy wcale nie dajecie mu do zrozumienia że się nim interesujesz? dajesz jakieś sygnały np spoglądasz na jego i się uśmiechasz?
Jak wszędzie zależy od dziewczyny. Są ciche myszki, które od razu chowają się kącie - "bo ja na niego nie zasługuje, jak mi to przyszło do głowy". Najczęściej ostatnio trafiam na perfidne zwracanie na siebie uwagi. Fajna sprawa dostać szpilą w łydkę. Zazwyczaj jest to zalotne spojrzenie+szeroki uśmiech. Przeczytaj sobie jakąś książką o BL, np Desmonda Morisa-Zachowania Intymne.
Moim zdaniem jeżeli dziewczyny wykazują choc trochę zainteresowania, a ty tego nie zauwazasz to one już wiecej nie sprubują. Jednak twoim zdaniem jest wywniskowanie czy dziewczyna jest tobą zainteresowana czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum