Didek napisał/a:
Ty się nie wpierdalaj. Bajery nie masz skręcowanej to siedź cicho.
a co to?? szanownej administracji wolno???...
ehh..
Joł !
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Marta
Wysłany: 10-04-2007, 21:21 Re: Co czuliście mówiąc pierwszy raz słowo "KOCHAM"
nigdy nie powiedzialm tego slowa bez znaczenia..
i nigdy nie powiem..
pierwszy raz powiedzialm to majac 14 lat...cos pieknego.. zdaje sie ze malolata ale tak nie jest on normalnie jak dorosky facet przychodzil do mnie do domu, jezdzilismy na zabawy..to bylo u mnie w domu.. czulam dreszcz.... i sama drzalam zreszta jak za kazda razą. a zrobilam to 3 razy.
zależy komu się mów to "Kocham" bo to ma duże znaczenie, jeśli mówie to przyjacielowi to nic, a jeśli komuś mi bliskiemu to ... nie wiem jak to określić:]
Imię: P jak Poison
Wysłany: 31-05-2007, 15:47
Szczęście.
osoba, do której skierowałam te słowa, nie powinny były nigdy do niej trafić!
ale stało się.............................
powiedziałam po raz pierwszy to mojemu obecnemu partnerowi a jesteśmy juz ze soba prawie 7 latek:) i mówie mu to codziennie;) i za każdym razem czuje się szczęśliwa że mam komu to powiedzieć:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum