Mam koleżankę która dostała od swojego chłopaka po twarzy tylko za to że pisała sobie sms ze zwykłym swoim kolegą....a że ten pacan był zazdrosny o nią aż do takiego stopnia ze potrafił ją uderzyć w twarz!!Najpier dziewczyna była zszokowana tym a potem odwróciła sie i poszła a on za nia biegł i przepraszał....Po tym incydencie nadal ze sobą chodzili ale wiadomo ze taki zwiazek nie miła przyszłosci także po niedługim czasie zerwała z nim a on poczuł się urażony i porozpowiadał wszystkim ze dziewczyna jest taka i taka, zniszczył jej opinię a z siebie zrobił idealnego chłopaka!Mówił ze on robił dla niej wszystko a ona go zdradzała!
dziewczyna dobrze zrobila... nigdy bym nie wybaczyla facetowi ze uderzl mnie twarz... a koles? idiota po prostu... inaczej tego powiedziec sie nie da ;/ ona powinna sie nie przejmowac (wiem ze latwiej powiedziec niz zrobic, no ale coz...), bo ktos moze uznac, ze przejmuje sie bo ma cos na sumieniu... takie jest moje skromne zdanie
_________________ "...dwoje ludzi, setki spojrzeń, tysiące chwil..."
Hahaa mnie kiedys uderzyl moj facet ;D
a bylo to tak, ze on sobie wiazal buty i byl schylony
mi w tym momencie zachcialo sie przytulic
a on o tym nie wiedzial i akurat w momencie jak ja juz bylam bliziutko nad nim on sie gwaltownie podniosl
i bylo tylko takie wielkie BOOOOOOM z impetem. ;P
spuchlam ostro wtedy przez niego. ;P milosc obila mi gebe. ;D
To bylo oczywiscie "niechcaco"(i tak mu wypominam;P), w klotni nie wyobrazam sobie dostac. Nie rozumiem tez dziewczyn ,ktore potrafia spoliczkowac swojego chlopaka(sporo takich) , bo jak dla mnie uderzenie w twarz to jest calkowity brak szacunku i to jest chyba najgorsza rzecz, ktora mozna zrobic, nawet dziewczyna.
Zastanawiam sie co byscie zrobily gdyby uderzyl was wasz maz, z ktorym juz pare lat jestescie w malzenstwie? Bo to tak prosto napisac, "zostawilabym go", ale tak sobie mysle, ze szkoda by bylo wykreslac kilka-kilkanascie lat zycia, nagle stac sie samotnym.. ale z drugiej strony stad sie bierze domowa przemoc.. jak kobieta nie ma odwagi odejsc, a maz ja regularnie oklepuje..
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Imię: po prostu lika
Wysłany: 16-12-2006, 15:55
sakma napisał/a:
Mam koleżankę która dostała od swojego chłopaka po twarzy tylko za to że pisała sobie sms ze zwykłym swoim kolegą....a że ten pacan był zazdrosny o nią aż do takiego stopnia ze potrafił ją uderzyć w twarz!!Najpier dziewczyna była zszokowana tym a potem odwróciła sie i poszła a on za nia biegł i przepraszał....Po tym incydencie nadal ze sobą chodzili ale wiadomo ze taki zwiazek nie miła przyszłosci także po niedługim czasie zerwała z nim
dobrze zrobiła
sakma napisał/a:
zerwała z nim a on poczuł się urażony i porozpowiadał wszystkim ze dziewczyna jest taka i taka, zniszczył jej opinię a z siebie zrobił idealnego chłopaka!Mówił ze on robił dla niej wszystko a ona go zdradzała!
nie rozumiem jak można potem tak obgadać swoją byłą/byłego - w końcu kiedyś oni byli razem. To jest żałosne.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Po pierwsze oddalabym chociaz nie wiem czy by cos poczul bo jestem bardzo drobna(41kg) Po drugie zbesztalabym go ostro. Po trzecie zostawilabym go bo z takim draniem bym nie mogla zyc. PO czwarte jesli by latal za mna i przepraszal to bym poprosila o pomoc starszych kolegow:D
_________________ #bardzo chce nauczyc sie soba byc gdy cie nie ma...tego chce #
Ja walnęłam faceta chyba raz tylko porzadsnie w twarz. I nie żałuję.a i tak to nie był mój facet;] Gdyby mój mnie uderzył nie wiem czy najpierw bym mu sama coś obiła ale gdyby mnie naprawde przepraszał to bym wybaczyła ale mogłby zrobić tak TYLKO raz.Jakby sie drugi raz zdarzylo to nie ma zmiluj. Bo jak juz dwa razy zrobi to moze i trzeci. Tylko ze naprawde latwo mowic nie bedac w takiej sytuacji a jak sie kogos kocha to czesto granica wytrzymalosci jest ogromna i przetrwa sie wszystko.Niestety kobiety nie umieja przestac kochac. Albo przynajmniej nie od razu.
_________________ "Buki nie da się w żaden sposób ogrzać"
Lubię Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza niż Chuck Norris)
Dokładnie! Ja uważam że oni naoglądali się jakiś głupich filmów i myślą że kobiety to tylko maszynki do sexu i mogą z nimi robić co chcą. Oczywiście mówie tu tylko o tych którzy nie szanują.Ale też taka prawda że na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Choć czasem te które na niego nie zasługują mają lepiej niż te które są w porządku:/
_________________ "Buki nie da się w żaden sposób ogrzać"
Lubię Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza niż Chuck Norris)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-12-2006, 21:22
Są rzeczy których się nie wybacza, a jedną z nich jest brak szacunku, czego chyba najwiekszym przejawem jest uderzenie kogoś, a już w szczególności dziewczyny przez faceta.
rzucam rzucam i nawet nie musze nosic kamieni zeby mnie nie zwialo heheh ale tak wracajac do tematu to prawda kobiety moga duzo wybaczyc i duzo scierpiec ale musle ze uderzenie swojej partnerki to juz czytsa przesada przynajmniej takie jest moje zdanie i ja tego bym juz na pewno nie wybaczyla
_________________ #bardzo chce nauczyc sie soba byc gdy cie nie ma...tego chce #
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum