Jutro wstanę o 8 rano. Pójdę do banku, ażeby wpłacić pieniądze za zderzak i maskę do samochodu, lub coś w ten deseń. Pójdę również na targ przytaszczyć z moją rodzicielką rozmaite warzywa. Jak przyjdę to się pouczę, pójdę na korki, a później znowu się pouczę. Będzie fajnie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
jutro będzie dzień przełomu. bo jeśli chcę znaleźć pracę to będę musiała dzwonić.
więc Martyn będzie jutro dzwonił, sam.
najpierw wypisze sobie wszystko na kartkę a potem będzie zdzwonił.
a jak nie, to będzie tchórzem.
trzeba przełamywać fobie.
choć muszę przyznać, że już zrobiło mi się lekko niedobrze. a co będzie jutro?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
jutro będzie dzień przełomu. bo jeśli chcę znaleźć pracę to będę musiała dzwonić.
Też nie umiem dzwonić, żeby coś załatwić. Jak mam np. zadzwonić do pana z allegro, żeby się o coś zapytać to proszę mamę żeby zadzwoniła. Przełamałam się jak musiałam zadzwonić do pana od korków, żeby się umówić. Ale ciężko było, 2 dni się zbierałam.
Jutro będzie niedziela. Spędzę ją z fizyką prawdopodobnie. Ewentualnie urozmaicę sobie matematyką / chemią / historią nr 1 / historią nr 2.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Też nie umiem dzwonić, żeby coś załatwić. Jak mam np. zadzwonić do pana z allegro, żeby się o coś zapytać to proszę mamę żeby zadzwoniła. Przełamałam się jak musiałam zadzwonić do pana od korków, żeby się umówić. Ale ciężko było, 2 dni się zbierałam.
o. to nie tylko ja mam telenofobię . teraz przynajmniej potrafię ze znajomymi rozmawiać.
dzwoniłam, bez wielkich rezultatów, ale dzwoniłam z kilkoma obcymi osobami, przełim
jutro będzie cały dzień z hsm-em
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-05-2008, 19:02
Alicja napisał/a:
caessa napisał/a:
Widze że nie jestem sama. Też przeżywam męki jak mam gdzieś zadzwonić, a telefon odbieram tylko jak jestem sama w domu. Stacjonarny mógłby dla mnie nie istnieć. Jak juz muszę to zadzwonię, ale musi to być konieczność i tylko wtedy jak już ta osobę znam, bo inaczej nie wiem jak zacząć.
Jutro będzie spr. z geografii i chemii.
Nie martwię się, bo z chemii rozumiem, a z geografii nie muszę napisać na maxa, bo i tak 5 mi nie wychodzi na koniec.
I jeszcze będzie zbiórka pieniędzy dla UNICEFu. Miło, pomimo 8 lekcji.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Wstanę o 8, będę czytac książke i pójdę do kościoła.
Albo nie, pójdę na 18.00.
Pójdę czwarty raz do kościoła w tym tygodniu.
Jak zawsze ostatnio.
Czuję sie dobrze tylko dzieki temu.
Będę modlić się za nich, za wszystkich.
I za niego.
I za mnie.
Żebyśmy się zaprzyjaźnili.
Żeby on stał się tą osobą, na która czekałam.
Och, jutro będzie fizyka, geografia i niemiecki. A przynajmniej taki jest plan. Zastanawiam się po co w ogóle robię jakieś plany, skoro nigdy nie udaje mi się ich zrealizować. Przynajmniej jeśli chodzi o kwestię zaplanowania sobie nauki.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum