Wysłany: 29-09-2007, 11:15 Chyba nie potrafie kochac...
,,Tylko mnie kochaj''
dzis doszlam do wniosku ze mimo chceci niepotrafie na musa sie zakochac...
Tak naprawde tak sie w nim zakochalam ze az mi psychika siada;/ staje sie taka ja on bez uczuc ...
tylko ze on lubi zdobywac ciala...a ja dusze
raczej jestem mila i z tych grzecznych dziewczynek
ale jesli chodzi o milosc to raczej z tych wrednych
ja wole zdobywac i gora tydzien mi wystarczy bo na poczatku jest czesto bardzo milo i fajnie ;d
ale ja jestem bardziej osobniekiem samotnym wole z kolezankami isc na impreze kogos poderwac...
a czasem mi nachodzi zeby sie do kogos przytulic...
no wiec ten chlopak ktorego naprawde pokochalam mimo tego ze wiele razy mnie zranil ja mu wszystko wybaczam ...jest tylko moim kumplem niechce ze mna byc i koniec
a ja mialam juz kilka propozycji zeby byc z kims ale ja niechcialam...poporstu na musa niepotrafie sie zakochac ja ich traktuje jak kumpli i nic wiecej
co ze mna jest?
ja juz naprawde niepotrafie sie zakochac...
To, że nie chciałaś skorzystać z tych propozycji, nie znaczy, że nie umiesz kochać po prostu Cię nie interesowali i już. Mówisz, że nie umiesz kochać, a później piszesz, że kochasz tego chłopaka, który Cię tak rani. Chyba się trochę zamotałam...
Wydaję mi się, że jesteś przewrażliwiona, wrzuć na luz dziewczyno, bo się wykończysz O_o
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
dzis doszlam do wniosku ze mimo chceci niepotrafie na musa sie zakochac...
czemu mnie to nie dziwi? Nic na siłę.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Autorce tematu polecam zainteresowanie się czymś innym niż płeć przeciwna, i nie nakłaniam tu do zmiany orientacji seksualnej, ale do rozwijania swojego hobby. Odpuść sobie na jakiś czas związki, spotkania, randki itd. Nie szukaj na siłę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
dokladnie...tak samo jak nie mozesz nikogo zmusic do tego uczucia.
A taki zwiazek w ktorym ktos kocha za dwoch nie ma sensu... sila nic nie zdzialasz,mysle ze potrzebujesz do tego "dorosnac"
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 29-09-2007, 16:30
frania1 masz trochę dziwne podejście do miłości. Nie można się w kimś zakochać na siłę, to oczywiste. Gdyby tak było, to podejrzewam że każdy miałby partnera/partnerkę. Nie można kogoś zmuszać do uczucia, każdy ma swoją wolność tak jak wszystko ma granice.
Z tego co widzę to Ty sama siebie unieszczęśiwiasz "na musa". Wybaczasz komuś, kto bezkarnie to wykorzystuje, jesteś zapatrzona w niego jak w obrazek, nie widzisz wokół innych ludzi, innych chłopaków, którzy z pewnością zrobiliby wszystko by móc z Tobą być. Jesteś tak zaabsorbowana swoją nieszczęśliwą miłością, że nie chcesz nawet się wokół siebie rozejrzeć i dostrzec wreszcie, że wcale nie musisz tak żyć i cierpieć.
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
frania1 przypominasz mi troszkę tę rybkę z Nemo, która mówiła coś a zaraz potem zapominała o czym mówiła...
Po co Ci czwarty temat o tym samym problemie? (może Tobie się wydaje że to inne tematy ale to jest to samo tylko inaczej napisane)
Przy pierwszym temacie to jeszcze myślałam, że może faktycznie chcesz zmiany w Twoim życiu, bo jest Ci w nim w jakiś sposób źle...ale im dłużej to czytam tym większe mam przekonanie, że chyba ta sytuacja Ci odpowiada...
niby zdajesz sobie sprawę z tego, że człowieka do miłości zmusić nie można (bo ktoś coś do Ciebie czuje, ale się z nim nie wiążesz bo nie chcesz związku z litości), ale jednak sobie nie zdajesz wymagając od tego chłopaka czegoś czego sama byś nie zrobiła...zastanów się troszeczkę nad tym zanim napiszesz kolejny temat.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Ewa
Wysłany: 29-09-2007, 19:56
ale zię zagmatwałam. Właściwie to już w ogole nie rozumiem o co chodzi w tym poście i jaki masz problem. Cały post jest pełen sprzeczności. Nie potrafisz, a jednak kochasz, miła, grzeczna, ale wredna et cetera...
Odniosłam wrażenie że jesteś na etapie dojrzewania emocjonalnego, sama nie wiesz czego chcesz...
miłość sama do ciebie przyjdzie. nie szukaj jej na siłę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum