Dostałam dwie 4 z polskiego. U pani Uwielbiam-"Lalkę"-Mam-Swój-Świat jest to osiągnięcie na miarę cudu. Cóż z tego, skoro moja koleżanka dobrze dzisiaj podsumowała sprawiedliwość w/w pani - "Choćbym miała pięćdziesiąt tysięcy czwórek to nie postawi mi czwórki na koniec roku, bo się nie zgłaszam".
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 09-06-2008, 22:19
Miałem prawie identycznie, baba z polskiego co pół roku regularne wymyślała 101 powodów i pomysłów na wystawianie ocen, żeby tylko nikomu nie dać 4, oprócz jednej dziewczynie. Dopiero na koniec 3 klasy zrobiła wszystkim niespodziankę i zawyżyła oceny.
Imię: Anna
Wysłany: 10-06-2008, 17:30
Napisałam na przerwie referat z biologii w przeintelektualizowanym stylu i jakoś mu się przejszło.
Uwielbiam robić sobie takie jaja za nauczycieli.
Wiwat ręce i aczkolwiek : o
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
po roku i 4.5 miesiąca ze śpiewem na ustach dokonałam podpalenia. podpalenia zdjęć, rysunków, tekstów, które dotyczyły mojego byłego. co prawda jest to tylko Toruńska część, w domu też sporo zostało, ale to zrobię jak tam wrócę.
ręcę mi się trzęsły. nie wiem czy z przejęcia, czy dlatego, że jedno zdjęcie trochę za szybko zaczęło się palić i wystawiłam je za okno i oblałam herbatą . a potem zwisałam rudą głową w dół zza okna (przechodnie mogli mieć ubaw) i starałam się wyciągnąć to zdjęcie z rynny
dumna jestem z siebie. w końcu mi się udało.
nawet zrobiłam zdjęcie tej kupce zniszczenia.
i teraz śpiewając dalej "karola" Manów zabieram się za ekonomię. jutro egzamin.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum