Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 29-10-2006, 22:26
miałam z tego 1 wiec mimo szczerych checi mogłabym ci tylko namieszac. Na pocieszenie dodam ze tylko 1 osoba w klasie to zaliczyła (głupia klasa hehehe)
No dobra,ale jaka izomerię? konstytucyjną, czy stereoizomerię?...konstytucyjna jest ze względu na połączenie atomów,a stereo- ze względu na ich rozmieszczenie w przestrzeni...Ja mogę Ci pomóc...ale wiesz bardzo duzo tego...jak byż bardziej sprecyzowała czego nie rozumiesz to nie ma sprawy
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Izomeria polega na występowaniu związków o tym samym składzie, a innej budowie (ten sam wzór sumaryczny, a inny strukturalny). Próbowałam Ci to narysowac, ale nie wychodziło, więc musiałam skasowac.
_________________ i_d_i_o
Ostatnio zmieniony przez Ceemka 17-11-2006, 23:32, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum