Powiedz Jaka masz satysfakcje ze przeszles gre bez cheatow no rozumiem po przesciu uzywac kodow zeby sie zabawic bo przed to tylko psuje frajde bo co z tego bedziesz sie szczycil ze przeszles gre w 1 dzien a ktos inny bez kodow meczyl sie tydzien? Co Ci to da
Ja najbardziej to nie znosze czitów w q3 a szczegulnie wallchacka(widzenie przez sciany) i autoaim(automatyczne namierzanie przeciwnika) I jak bym spodkał cheatera na ulicy to bym mu tak wypier..... że by mu czity z głowy wyleciały
_________________ Prawdziwy męczennik oczekuje na śmierć a Quaker jej szuka.
Kody wpisuje tylko w jednej grze i tylko jak się chce pobawić...
Czyli odpowiedź jest prosta - chodzi o GTA San Andreas
Z kodami można mieć niezłą zabawe w tej grze , ale tak to nigdy kodów nie używam , w żadnej grze...
Używając cheatów nigdy nie można się pochwalić, że np. przeszło się samodzielnie grę. Jeszcze nigdy nie użyłem kodów i nie mam zamiaru tego robić, po co w końcu psuć sobie zabawę?
Używając cheatów nigdy nie można się pochwalić, że np. przeszło się samodzielnie grę. Jeszcze nigdy nie użyłem kodów i nie mam zamiaru tego robić, po co w końcu psuć sobie zabawę?
Własnie - co to za zabawa z kodami? Zadnej frajdy, zero satysfakcji!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum