Imię: Jacek
Wiek: 20 Dołączył: 09 Cze 2006 Posty: 156 Skąd: kraj pokoju
Wysłany: 17-06-2006, 18:47
kartofel - substancja psychoaktywna wytwarzana przez mozg w czasie sluchania utworow Mandaryny. Powoduje niekontrolowane napady agresji oraz wywoluje trwale zmiany w psychice.
next: moderator
_________________ Ojczyzny mojej nie znajdziesz na żadnej mapie, mój dom jest tam gdzie kochają mnie!
Ostatnio zmieniony przez jaco rasta 17-06-2006, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Moderator - pradawna istota, według mitologii starogermańskiej powstała ze szczątków statku kosmicznego zniszczonego niedaleko Malborka podczas kampani wrześniowej. Moderatora można poznać po tym, że posiada on po sześcioro oczu na każdej z głów.
Następne słowo: cmentarz.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Czas - Bliżej nieokreślone coś. Naukowcy udowodnili, że nigdy nie ma odpowiedniego tempa. Albo płynie za szybko, albo za wolno - B.dobry w stylu grzbietowym.
Papier
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Ostatnio zmieniony przez Alearan 26-06-2006, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Papier- wszechobecna biala masa o niezidentyfikowanym przeznaczeniu i wlasciwosciach. Wykozystywana do przeroznych celow. Wynaleziona prawdopodobnie przez obca cywilizajce w 1990 roku pne. Dokladne miejsce pochodzenia nieznane. Odkrywca dostal antyNobla tamtych czasow za tandetne i nieuzeteczne odkrycie
podkładka pod mysz - wnerwiająca i śliska jak cholera wycięta z włókna papieru i z psiej kupy płaska powierzchnia na której porusza się przyrząd do uruchamiania stron w wirtualnym świecie rozrywki.
następne słówko potencjometr
Ostatnio zmieniony przez rafcio18 30-06-2006, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
Słabo wykwalfikowana, niezbyt czesto stosowany,zenski odpowiednik duzo lepiej spisujacego sie kierowcy. Stosowany tylko w warunkach ekstramalnych kiedy szanse na przezycie sa mniejsze niz 10%. Najczesciej kierownicy uzywa sie do prowadzenia rozpedzonych ciezarowek bez hamulcow
NEXT: Glebogryzarka
Imię: M
Wysłany: 10-07-2006, 21:31
Rasta-ziomal żyjący na luzie, woli go system odrzuca babilion. Jah to jego przewodnik, mistrz itp.Rasta ma dready-to włosy nieczesane, skręcone, splątane, zniszczone. Lubi kolorowe ubrania pali zielsko bo to obyczaj , dymki lecą my się cieszymy .
[ Dodano: 10 Lip 2006 09:38 pm ]
Glebogryzarka- przyrząd do rozdrobniania i ubijania świeżej gleby.
NEXT: FAjkA
sorki że się wyrwałem z tym rasta he
_________________ Świat jest pełen zakłamanych obłudników z kaplicy , System jest tylko do łamania .
Szczupak - zagranie piłkarskie polegające na uderzeniu piłki głową, połączonego z wyskokiem w czasie którego ciało układa się w pozycji leżącej, nie dotykając ziemi.
Gwałt
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Legenda mówi, ze zadanie to zostało wymyślone przez Einsteina. Według niego 98 % ludzkiej populacji nie jest w stanie go rozwiązać. Prawdopodobnie nie jest to prawdą, ale zadanie jest bardzo ciekawe i oryginalne.
5 ludzi zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy pala papierosy 5 różnych marek i pija 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków.
Pytanie : Kto hoduje rybki ?
Norweg zamieszkuje pierwszy dom
Anglik mieszka w czerwonym domu
Zielony dom znajduje się po lewej stronie domu białego
Duńczyk pija herbatkę
Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów
Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille
Niemiec pali Marlboro
Mieszkaniec środkowego domu pija mleko
Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę
Palacz Pall Malli hoduje ptaki
Szwed hoduje psy
Norweg mieszka obok niebieskiego domu
Hodowca koni mieszka obok żółtego domu
Palacz Philip Morris pija piwo
W zielonym domu pija się kawę
Podaj liczbę 10-cyfrową, składającą się z 10 różnych cyfr, mającą taką właściwość, że liczba utworzona z pierwszych 2 cyfr dzieli się przez 2, z pierwszych 3 cyfr dzieli się przez 3, z pierwszych 4 cyfr dzieli się przez 4, ... z pierwszych 9 cyfr dzieli się przez 9, z pierwszych 10 cyfr dzieli się przez 10.
hahahaha
Ostatnio zmieniony przez agnelli 05-08-2006, 00:48, w całości zmieniany 3 razy
Gwałt - [litew. Gownołatownica] rodzaj kalosza, używany do kopania dołów, w rolnictwie do podlewania truskawek i suszenia drewna, występuje w literaturze, pierwsze słowo w jęz. litewskim.
Literatura:
nasłynniejsza powieść Zwisławy Wybajorskiej.
Next:
Szczękoczółki.
Przypis:
Lub szczękoczułki
_________________ Protect Me From What I Want
Ostatnio zmieniony przez Antidote 19-08-2006, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum