Ukulele - Standardowe wyposażenie wojskowych jednostek orkiestry przeciwlotniczej. Po raz 1 testowane podczas Wojny w Zatoce na zimujących bocianach. Później stosowane pod kryptonimem "Projektu Cimcirymci" w Wojnach Na Kamienie. Uzyskuje się to z 2kg starych grzebieni zalewanych polewą w sosie własnym oraz dodatków majeranku, grubego żużlu i starego oleju motocykli sportowych. Całość należy potrząsać w rytmie muzyki etnicznej przy akompaniamencie bulgotu z rur ubikacyjnych.
heheheh przebiłes nawet mnie no ale napewno nie jestes taki skromny jak ja
OK chciales wojny to ja bedziesz mial
Akordeon--> garść gwoździ w sosie własnym dodawana wraz z keczupem do chińskich zupek z Radomia , mowa o tych które grały jedną z głownych ról w znanym filmie znanego reżysera....Używa sie tego do dłubania w zadach starych wyliniałych wypchanych łosi w Muzeum Dziur i Dziurek.
Nastepny wyraz tadaaaa: OSAD
_________________ Dziś posty sponsorowane są przez litere Pe i cyfre 8
Ostatnio zmieniony przez warshilka 15-10-2005, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Ledwo co przyszedłem, a już się na Cię nadziałem i przebiłem przy okazji w związku z czym mi wojnę wypowiadasz, ależ tu się akcja szybko rozwija, "Me jak Miuość" się chowa zawczasu. A dlaczego Ty masz zawsze takie avatarsy straszno-ponure?
OSAD - Objazdowe Służby Administracji Dezinformacyjnej. OSAD jest podstawowym narzędziem polityków, emerytów, rencistów oraz świętojebliwych dewot i kabotynów próbujących poprzez presję społeczną wywołaną OSADem wywrzeć nacisk na każdego, kto nie postępuje według ich widzimisię, przez co względem ich oraz prawa i świętości przez nich wyznawanych jest człowiekiem nieprawym i złym, a przez to stanowiącym realne zagrożenie dla ich skostniałego, prywaciarskiego establishmentu.
Następne słowo: Transformator
Skoro mogę, to zapytam uczciwie, co to są znaczniki zdrowia (HP) i many (MP), jak można je wykorzystać, jakie czary można rzucać, jak się je uzupełnia i w gruncie rzeczy, czy spełniają one jakieś pożyteczne funkcje bardziejsze, niż dawanie po gałach?
Transformator - tranzwestyta w formie od ciasta podawany na goraco w postaci nierególarnego sosu pomidorowego z doanymi poszatkowanymi bananami . podaje się go poprzez odbyt aby przy posiłku odczuwac podniecenie ...
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Wysłany: 15-10-2005, 22:37
KOTLET (kotletus, kotlex)- lewitujący poza przestrzenią i czasem kot, o barwach morświna, pożywiający się korniszonami z rocznika 1789. Spotykany w Kołbaskowie i Stolcu. Objęty ochroną Woskowiny Młodych Słoni- nowo powstałej organizacji.
befsztyk-superjonowoultrazmaziowanesolarycznie coś, poprawia przyrost głupoty do muzgu ale z połączeniem z wodą powstaje rzołądkówka.
następne słowo PODUSZKA
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
Wysłany: 16-10-2005, 16:52
NABUCHONODOZOR to substancja plynna zawierajaca spirytus 97%, sos pomidorowy oraz sladowe ilosci orzechow i mleka w proszku. Sluzy jako lek na psychoze, ewentualnie nauczycielom przedszkoli jako srodek silnie uspokajajacy (mozna podawac od 3 miesiaca zycia=) Przed uzyciem zapoznaj sie z ulotka albo skonsultuj z lekarzem lub farmaceuta =D
nastepne bedzie... KOMPUTER
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum