Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-03-2008, 20:15
Rude kojarzą mi się z wiewiórkami. Poza tym często mają piegi. Nie lubię piegów.
Co sądzicie o stereotypie głupiej blondynki? Sprawdza się to w waszych obserwacjach?
Sprawdza się. Przedział <14 lat, 30 lat>. Rude są piękne, nie zawsze mają piegi, choć trochę piegów nie zaszkodzi. Poza tym, rude osoby mają jasną karnację.
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Co sądzicie o stereotypie głupiej blondynki? Sprawdza się to w waszych obserwacjach?
Niespecjalnie się sprawdza....uważam, że to dość krzywdzący stereotyp....spotykam mniej więcej tyle samo głupich blondynek co głupich kobiet o innym kolorze włosów.
fobia napisał/a:
Co sądzicie o kobietach z niekonwencjonalnymi kolorami np. czerwone, zielone, niebieskie?
Hmm wszystko jest ok o ile komuś to pasuje...niektóre osoby wyglądają ciekawie z mocnym odcieniem czerwieni...co do osób z zielonymi włosami to nie zdarzyło mi się widzieć...a niebieskie owszem zauważam czasem (o dziwo nie u osób młodych a już starszych)...jeszcze nie widziałam w tym przypadku osoby wyglądającej dobrze z niebieskimi włosami.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
jakkolwiek, nie! Zabraniam! Ty masz być czarna. Jesteś nałożnicą samego Szatana, a Szatan lubi tylko czerń.
W życiu. Jestem słowianką jasonowłosą i zielono-szaro-niebieskooką. Tylko się farbuję na trochę ciemniejszy, ale czarny nigdy. Nie pasuje mi. Teraz mam taki rudy brąz. A będę jak Nicole Kidman w Moulin Rouge.
Co sądzicie o kobietach z niekonwencjonalnymi kolorami np. czerwone, zielone, niebieskie?
Moja psiapsiółeczka ma rushowę włosy i wygląda lepiej niż kóL, czyt. zajebiście!
Wolę brunetki. Są ponętniejsze. To taki stereotyp, który zgadza się w większości przypadków.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum