Chuja warta sterta makulatury. Nawet dupy sie nie da podetrzeci bo kartki jakies takie "śliskie"
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Ten tekst jest starszy od mojego psa. A on zdechł dwadzieścia lat temu.
niby tak
ale to tekst "Antyfanów CDA" jeśli chodzi o gazety typu BRAVO/POPCORN/13 jest to "Gryps Roku"
Didek [Usunięty]
Wysłany: 29-03-2007, 21:42
Gdyby wydrukować to forum to byłoby jeszcze bardziej śliskie. Wątpię żeby w młodzieżowych czasopismach dyskutowano o nadżerce, wytryskach czy krostach. To nie w Bravo, a na naszym forum piszą pary, razem mające 140 IQ. To na naszym forum 18-latki, które jeszcze niedawno, choć miesiąc po rozpoczęciu chodzenia się puściły z chłopakiem - wieśniakiem, robią za seks-ekspertki. Ale co ja tam wiem, jak każdy forumowicz nie byłem nigdy buntownikiem, zawsze słuchałem muzyki poważnej i czytałem Politykę.
JAkiego artykułu?! Przecież w tych gazetach tekst gdyby go powyciągać tych ramek, podpisów zdjęć itp, a potem normalnie ułożyć, zająby mniej niż pół strony! Nie wiem kto to pisze, ale ci ludzie sa chyba tak głupi jak ich czytelniczki.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Wysłany: 16-09-2007, 12:04
Wiele tekstów jest tłumaczonych, z niemieckiego Brava.
Jak dla mnie to głupia gazetka na pół godzinki.
Juz dawno nie czytam nic dla mlodziezy, bo wszystko sie do siebie upodobniło- z wyjatkiem moze Cogito, ono ma tą samą grupę odbiorców, ale inny profil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum