Czy tak będzie coraz gorzej?
Czuje że nie radze sobie z czasem... co dalej?
0 czasu na dziewczyne, 0 na ziomków i 0 na rozrywke...
czy wy też tak macie
czy to będzie teraz taka monotonia?
co dalej się dzieje z tym czasem?
a może coś musze zmienić w swoim życiu?
prosze o odpowiedz o osoby które mają swój wiek...
prosze o odpowiedz o osoby kture mają swój wiek...
hehe, każdy ma swój wiek, a który pisze się przez ó , czyli nie dorosłeś do swojego wieku, dlatego brakuje ci czasu. Może za dużo siedzisz w necie albo jeździsz na rowerku.
Nie wiem czy mam już "swój" wiek aby się wypowiedzieć ale Amik o jakiej monotonii Ty mówisz?...zmieszczenie narastającej liczby obowiązków i przyjemności w niezmiennych 24 godzinach doby to na pewno nie jest monotonia
Jeśli jesteś osobą uporządkowaną i brak Ci czasu to trochę gorzej...jeśli jesteś typem leniwca to nie masz się co martwić, bo przy odrobinie samozaparcia czas się znajdzie
ja jestem leniwa hehe lubię wiedzieć że mogę mieć czas jak się postaram
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Mi często brakuje czasu, ale z lenistwa. Coś co mogłabym zrobić w godzinę zajmuje mi 3, bo mi się nie chce sprężyć. Albo jestem już czasami tak zmęczona, że nie mam siły odpisać na e-mail, wyjść ze znajomymi czy odwiedzić babcię.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Z czasem jest tak że im więcej masz zajęć tym więcej potrafisz znaleźć czasu. Uczysz się powoli samodyscypliny i samoorganizacji - przestajesz marnować czas na szperanie po necie, oglądanie TV czy innego rodzaju opierdala.ie się .
Imię: Aneta
Wysłany: 02-10-2007, 18:29
Fim1985 napisał/a:
Polecam wyłączyć kompa. On jest największym czasopożeraczem
Zgadzam się w zupełności. Ostatnio też brakowałi mi czasu.. w ogóle nie wiedziałam jak to się dzieje.. i okazało się, ze komputer pożerał mi około 3h, a mi się wydawało, ze to jedynie godzinka relaksu. Teraz, gdy przychodzę ze szkoły od razu zabieram się do przykrych obowiązków, potem chwilka na kompie, potem spacerek, i nagle okazuje się, ze mam jeszcze mnóstwo czasu, z którym nie wiem, co zrobić!
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Powinnam się tu nie wypowiadać pewnie.
Nie wiem czy mam "swoj wiek "!
Ale co nieco o braku czasu wiem...
Tyle, że zawsze wydaje mi sie go mniej niż w rzeczywistości jest. Planuj choć trochę, ograniczaj niektóre rzeczy, ustal priorytety. Wtedy nawet na forum dłużej posiedzisz
hehe, każdy ma swój wiek, a który pisze się przez ó , czyli nie dorosłeś do swojego wieku, dlatego brakuje ci czasu. Może za dużo siedzisz w necie albo jeździsz na rowerku.
Chyba dawno na dworek nie wychodziłeś kolego... bo widać dawno nie miałeś obitej (...)
Plan dnia: 06:50-15:10 praca, 16:00-19:30 szkoła, 20:20 jestem w domu... zjedzenie coś, przygotowanie się do szkoły(co nie zawsze wychodzi), chwila pogawętki z dziewczyną na gg, kąpiel no i spanie tak o 22:30... jeszcze czasem z psem wyjde o 21
0 czasu na spotkanie się z kim kolwiek na osiedlu a co dopiero jechać do dziewczyny 35km warszawa » otwock
a dla szanownego pana Dandeek'a informuje cie że jest coś takiego jak dyslekcja z kturą sobie jeszcze nie do końca radze...
Chodzi tobie o jedyne dni w kturych się wysypiam, jeżdże do babci bo to jej ostatnie dni i ledwo sobie pogram w piłe na osiedlu? 2 dnia jezdze do dziewczyny na 7 godzin z czego godzina to podruz w 1 strony? i to mam mi wystarszyć?
a i jeszcze dochodzi przygotowywanie do matury...
Polski podstawowy, matma podstawowa, anglik podstawowy
no i informatyka rozszeżona ale to to banał XD
_________________ Xel-Patriota
Wita
Ostatnio zmieniony przez Amik 02-10-2007, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum