gdzies w okolicy jest jakieś bractwo i co roku w wakacje turniej jest u nas na zamku lecz nie interesuje mnie to za zbytnio do takiego bractwa należec bym nie chciał
a moje miasto jest małe i do dup* a bractwo ma. oczywiście nie dostajemy żadnego dofinansowania, a by się przydało...
No moje miasto też nie jest za duże,jakieś tam bractwa dwa bodajże jeszcze ma,ale ja już nie chcę z nim wspólpracować.Wolę nie robić nic w tym kierunku.Poczekam i może kiedyś w przyszłości uda mi się stworzyć coś swojego,małego,własnego...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 10-05-2007, 13:07 Re: Bractwo rycerskie
pomorzanka napisał/a:
Czy ktoś z Was interesuje się średniowieczem,bądź przynależy do jakiegoś bractwa rycerskiego?
Nie interesuję się średniowieczem.
Nie należę do żadnego bractwa.
Nie lubię historii.
Ostatnio zmieniony przez Poison 10-05-2007, 14:36, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum