wiem z ejetsem okropna lesuire ale ty jetses dla mnei taka sama!
a co do wczesniejszgeo postu kogos tam to ja bym mamie powiedizla tlykoz eja sie boje jak chooolera!! i co ja mam jej powiedziec"
Mamo amam okres kup mi podpaske!ale nie moge tego powiedizc bardzoo sie boje nie wiem odczego zaczac itp
Zróbmy na forum składkę na wkładki dla Ciebie.
Zainteresowanym podam nr konta na PW. Po wpłynięciu odpowiedniej kwoty zakupię osobiście i wyślę Ci karton wkładek i podpasek z moimi autografami.
Ewentualnie proponuję drugą akcję: Każdy wysyła autorce tematu jedną podpaskę.
Kto jest za?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Spokojnie, przestań już skakać. Jesteś za opcją pierwszą czy drugą?
Do autorki tematu: przecież mama musi czasem dawać ci jakieś drobne pieniądze, kup sobie te podpaski i tyle. Poza tym i tak mama się kiedyś połapie i tak, że masz okres. W ogóle nie wiem po co to ukrywać...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Jak byś nie zauważyła twoja mama też ma okres:D Ale chwila czy ty się wstydzisz tego że masz okres, boisz się powiedizęć mamie?? Przeicesz to jest normalne:)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 10-02-2007, 22:47
Żal mi jej i po części ją rozumiem, bo kilka lat temu też był to dla mnie problem.
A nie masz może lepszego kontaktu z jakąś ciocią albo babcią, żeby poprosić ją o pomoc i ewentualnie wyjaśnienie wątpliwość.
Rozmowa z mamą mogła by ci bardzo pomóc bo dowiedziałabyś się jak ona przechodzi te dni, a to jest bardzo często dziedziczne.
Naprawdę nie masz się czym przejmować tym że dostaniesz okres bo nie jest to wcale takie straszne jak niektórzy mówią i idzie się przyzwyczaić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum