Nie wiem czy ten temat był, najwyżej się powtórzę i zostanę zbesztana, ale spytam: czy macie swoje blogi? Co sądzicie na ten temat? Czy waszym zdaniem to dziecinada? Czy zauważacie blogowe mody?
Ja bloga nie mam. Uważam, że całkowite nieanonimowe opisy swoich uczuć, czasem zbyt intymnych, udostępnione szerokiemu gronu odbiorców to niezbyt mądra inwestycja. Kiedyś bloga miałam, w 4 klasie bodajże, ale na szczęście wyrosłam z tego. Zauważam blogowe style... różowe pokemony, trampkowe minimalistyczne, punkowe, buntownicze, z wierszami, z gifami, ze zdjęciami aż w końcu mroczne. Rzadko które przekazują prawdziwie ważną treść.. Co robiłem, czy zjadłem śniadanie, i w piątek impreza. I co najważniejsze, na blogach w przedziale wiekowym: 9-13 "PLiS daJ koMeNtA :*".
Moim zdaniem takie (podkreślam, takie - nie mówię, że wszystkie) blogi to internetowe śmieci i zabawa dla nastolatek.
Zaznaczyłem, odp.nr.2 ... Nie odczuwam potrzeby dzielenia się informacjami z mojego życia, z byle kim 0.o
Czasem z nudów przeglądam, i zwykle po to żeby sobie poprawic humor, czytając różne głupoty na nich wypisane ^^
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Bardzo chętnie nabiję sobie posta
Mam bloga, od ponad roku jeden i ten sam, ale ostatnio zaczyna mi się nudzić bo większość z malutkiej liczby koentujących wyjechała więc właściwie piszę sama do siebie Ach te monologi. Blogi nie są fajne.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Denerwuja mnie osoby ktore pisza bloga dla jakiegos szpanu czy czegos takiego ;| i ze pod kazda ich notka ma sie znalesc tyle i tyle komentarzy aby pojawila sie kolejna
Gruvby,
Twój blog jest mhm.. odmienny
rozejrzałam się, ciekawostki
P.S.. chociaż chyba zbyt intymny...
[ Dodano: 17 Sie 2006 03:35 pm ]
przez idiotki, fakt i dlatego słowo 'blog' przywołuje od razu takie dosyć pokemonowe skojarzenia. Przynajmniej u mnie. A zna ktoś taki blog, który naprawdę warto zobaczyć? ja się jeszcze nie spotkałam. [Oprócz informatycznych i naukowych].
Blogi czasem oglądam, dla śmiechu. Szczególnie blogi znajomych, często zawieszam się czytając ich wypociny o_O
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3210 Skąd: że znowu?
Wysłany: 17-08-2006, 16:02
Ja mam bloga którego piszę juz od 1,5 roku jakoś. Do niedawna czytali go moi znajomi, jakis czas temu jednak zmieniłam adres i nikt ze znajomych go nie posiada. Pisze raz na jakis czas jak mnie najdzie potrzeba i ochota. Nie jest ani rózowy,ani mroczny,jest taki zwykły,jakos nie przywiązuje wagi do szaty graficznej.Juz nie raz chciałam zrezygnowac z pisania ale czasem gdy mi się nudzi to fajnie jest poczytać to co się nabazgrało przed miesiacami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum