Wysłany: 16-10-2006, 16:43
Mam bloga, ponieważ lubię przelewac moje myśli na niego. Ma go tylko kilkoro moich znajomych. Nie zalezy mi na komentarzach, po prostu jestem humanistką i lubię pisać
podobno niektore blogi są oplacane,przykładowo jesli na czyis blog wchodzi dziennie ponad 5 tysiecy to dostaje on niezła kasę.Tak słyszala.co sądzicie o tym?
tak twierdzą 'wokalistki' Blog 27... zajrzyjcie, często podkreślają że za komenty łoją kasę.. ja tam nie wiem. Aczkolwiek strona jest super, szczególnie ten telefonik u dołu z nagraniem
znam kolesia ktory prowadzi bloga,ma ponad 150 komentarzy dziennie,na jego blog wchodzi tak z tysiac osob dziennie i on twierdzi ze od portalu dostaje 8 tysiecy zlotych miesiecznie.Przesadza czy nie??
A co do Blog27 -same gowniary tego nie wymyslily ale maja szczescie ze ktos je wycził i wylansował.Swoją droga swietny pomysl na zespół i zbicie kasy-choć zerzniety z usa gdzie takie zespoły swieciły triumfy 10 lat temu.
[ Dodano: 17 Paź 2006 11:37 pm ]
mysle jednak ze ztym placeniem za blogi to chyba klamstwo jakies ,tylko nie wiem po co.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum