Jakies 5 lat temu mialem strone. Zalozylem 10 blogów na tenbicie i na kazdym blogu byl, albo perfidny spam - wejdz na moja strone, albo artykuly z wp. To byly czasy - prawda, ze fajna anegdota ?
ja mam bloga, ale już tam nie piszę,jak co to umieszczam tam od czasu do czasu tety piosenek albo cytaty,bo kiedys to tam"normalnie" pisalam. znudziło mi się to,wolę zwykły pamiętnik,choć też już do mojego bardzo rzadko zaglądam
Zaraz mojego oleję i sam wygaśnie. To że prowadzę to nie znaczy że się tym nadal zachwycam. 3 lata temu jak byłam mała i głupia to to było takie wspaniałe..
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2006, 18:06
Dobry blog nie jest zly (Gruvby pewnie mysli, ze pisze ciekawe notki ;P). Tez sadzicie, ze przez dzisiejsze pokemony tak troche dziwnie jest prowadzic bloga ?
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3210 Skąd: że znowu?
Wysłany: 17-08-2006, 18:12
Didek napisał/a:
Tez sadzicie, ze przez dzisiejsze pokemony tak troche dziwnie jest prowadzic bloga ?
Wiele osób uważa że blog jest tylko dla takich pustych małolat i przez to jeżeli ktoś starszy prowadzi bloga to przez niektórych jest to odbierane jako obciach. ja jednak sie nie wstydze ze prowadze bloga, bo nie wygląda on jak blog 12-latki i nie błagam ludzi o komentarze. Pisze dla siebie a jak ktoś skomentuje co mu się na myśl nasuneło na podstawie moich notek to bardzo mi miło,ale nie prowadze bloga tylko po to. Poprostu czasem wole napisac co mnie boli niż "rzucac talerzami"
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 17-08-2006, 18:45
Blog jest ok, kiedy pisze sie ciekawie i ludzi to interesuje... Jak trafialam na bloga gdzie jakas panna w wieku 14 lat pisala, ze po obiedzie jadla loda czekoladowego to mnie az odrzucilo. Albo fallen angel... Dzizys........... Nienawidze blogow nieszczesliwych malolattttttt........Aaaaaaaaaaaa jak rowniez komentarzy w stylu "fajny blog, wpadaj do mnie" osobiscie czytam jeden blog, ktory jest prowadzony przez homoseksualiste. Koles sporo podrozuje i czytanie opisow tych wszystkich miejsc jest dla mnie milym spedzeniem czasu.
Ostatnio zmieniony przez wyzynarka 17-08-2006, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum