a ja tam też zawsze blada jestem... co jest złego w byciu innym niż te wszystkie 'słodkie laseczki' ? ja nawet jak godzinami na słońcu leżę to i tak nic nie daje...
przecież można być bladym i ładnym co mi zresztą w kółko ktoś powtarza...
Ja mam b. ciemne włosy, brwi, oczy i wogóle, a karnację...dziwną. Zimą jestem blada jak ściana, a w wakacje sie opalam na brązowo, nie parzy mnie słońce i nic:D. Ale zawsze chciałam być ruda i blada...Mi się bladość straszliwie podoba, choć to pewnie nikogo nie pocieszy, bo mężczyzną nie jestem;)
A ja mam bardzo ciemną skórę tylko latem, a gdy skończą się wakacje to blednę, blednę i zimą jestem biała jak wyprana w Vizirze buhahaha yoke oczywiście ? Aż tak źle nie jest
Imię: Agnieszka
Wysłany: 30-10-2006, 21:01
Dzika ja mam podobnie tylko że marnie się opalam a w tym roku unikałam słońca w efekcie czego jestem pięknie biała. Strasznie mi się podoba zestawienie bardzo ciemnych włosów (swoje jeszcze przyciemniam do granic możliwości i sa prawie czarne) i oczu z blaąj cerą.
Nooo w sumie, mi też sie to podoba:D. Ale w wakacje lubię być opalona, bo takie zwłoki, jak się blade wywloką gdzieś na widok, nie wyglądaja jakoś szczególnie(przynamniej w moim przypadku). Wogóle nie rozumiem tej szajby na punkcie opalania, solarium, samoopalaczy i reszty ekipy. Kurde, chyba najładniej się wygląda naturalnie, nie ze sztuczną skórą, włosami, cycami, ustami, paznokciami i w ogóle wszytskim...uffff...
Chyba ciut odbiegłam od tematu:D
e, niekoniecznie co do pytania tematu
mi sie podoba taki i taki, zalezy tez od typu urody dziewczyny
hm, chociaz maly rumieniec by sie przydal na bielutka buzke
_________________ Aby zmienic przecietna kobiete w wyjatkowa, trzeba ja pokochac
Ja mam jasną karnację..ale z tego co wiem to najczęściej jasną karnację mają blondynki..ja jestem brunetką..blada cera mi nie przeszkadza absolutnie...
_________________ There’s only so much you can learn in one place
The more that I wait, the more time that I waste
Ja jestem blaaada niezależnie od pory roku xD W każde wakacje wyleguję się na słońcu i tak nic to nie daje Ostatnio siostra mi poleciła jakieś mleczko cud do twarzy xD Raz na tydzień wklepujesz sobie w twarz i od razu staje się ciemniejsza I ładniejsza cera jest ...
Jak ktoś ma "wstręt" do samoopalaczy to zawsze można rozjaśnić włosy Mi pomogło
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Ostatnio siostra mi poleciła jakieś mleczko cud do twarzy xD Raz na tydzień wklepujesz sobie w twarz i od razu staje się ciemniejsza I ładniejsza cera jest ..
a co to za specyfik ;>?
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum