Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
12-03-2008, 13:22
blada cera!!!!!!
Autor Wiadomość
ananke_lingo 

Wysłany: 14-06-2006, 12:52   

FiFi, a czy każda dziewczyna o bladej cerze musi być od razu "zmorą"? :559:

:053:
::arrow:: sXe Forum

grim_reaper 
*
Ofiara Matki Natury

Imię: Zosia
Wysłany: 14-06-2006, 13:44   

Aorie napisał/a:
Ja ostatnio zauważyłam, że mam najbielsze nogi w klasie... A tata nazywa mnie czasami "topielicą"... uroczo

No widzisz, tak jak brat mówi, że wyglądam jak Śmierć (kostucha...) :D E tam, nie ma się czym przejmować, jesteśmy oryginalne xD
"Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
  Znak zodiaku: strzelec

SvenDarko 

Wysłany: 18-06-2006, 08:40   

grim_reaper napisał/a:
E tam, nie ma się czym przejmować, jesteśmy oryginalne xD

Racja, śmierć jest Sexi :D :D

Znak zodiaku: waga

Aorie 

Wysłany: 19-06-2006, 20:59   

Poison napisał/a:
To trzeba popalać się, i chodzić w sukienkach/spudniczkach to nogi się trochę opalą

W spódniczce/sukience mnie nie zobaczysz... ale w spodniach 3/4 da się tez opalić łydki heheh

Paralityk 
*
Get low!

Imię: Grzegorz
Wysłany: 23-06-2006, 16:59   

Lubię czarne włosy + bladą cere i prawie wogóle nie podobają mi sie opalone dziewczyny, najgorsze są blondynki opalone na skórke od kartofla :559:
Ostatnio zmieniony przez Paralityk 23-06-2006, 17:00, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: wodnik

Nieistniejąca 
*
*Maluszek*

Imię: Misia
Wysłany: 28-06-2006, 10:35   

Neutralna napisał/a:
a ja nie mam ciemnej karnacji, blada tez nie jestem :) ...
W Lato się opale :P
Bo do solarium nie mam zamiaru iść. Nie będę sobie niszczyć skóry :) .

Na solarium niszczy sie skóre.. tak to prawda.. ale czy słońce jej nie niszczy? Też niszczy więc o co chodzi?..:)
Być kroplą, co drży na skraju twych rzęs.."
Anna Maria Jopek - Zanim zasnę
  Znak zodiaku: koziorozec

evi1705 
*

Wysłany: 01-10-2006, 21:14   

Ja jestem blada i mam pojedyncze piegi na rekach i bledsze w okolicy nosa na twarzy. Jestem wysoka i szczupła ale często moja bladość jest powodem przykrych uwag. Mi osobiscie to nie przeszkadza ale czesto spotykam sie z krytyką w miejscach publicznych. W szkole lub na wakacjach. Róznież na imprezach, wśród znajomych słyszę przykre komentarze typu "biała wdowa" "blada twarz" "biała bestio" "wyprowadż się na biegun północny" itp... jest to dla mnie bardzo przykre i nie wiem jak sobie z tym radzić:( Czekam na pomoc :(
  Znak zodiaku: byk

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 02-10-2006, 12:47   

Ja też mam bardzo jasną cerę. Brzydko się opalam i do tego nielubie słońca więc w tym roku go unikałam, w efekcie czego po lecie jestem biała jak by był środek zimy. Strasznie mi się ostatnio zaczeła podobać taka karnacja, a w połaczeniu z moimi czarnymi włosami wygląda to po prostu zjawiskowo i cudnie. Jeszcze nigdy nie usłyszałam na ten temat żadnych kąśliwych uwag (no z wyjątkiem komętarzy siostry, która się ze mnie nabija bo sama ma oliwkowa cerę a do tego jeszcze jest mocno opalona).

evi1705 najlepiej ignoruj takie zaczepki albo mów ze tobie się to podoba i nie masz zamiaru tego zmieniać. Jaki masz kolor własów?? Bo jesli jesteś blondynką albo ruda to lepiej nic z tym nie rób, a jeśli brunetka to ewentualnie mozesz zacząć stosować delikatne samoopalacze.

**ElfFik..** 
*
niewinna ^^

Imię: Beata
Wysłany: 02-10-2006, 12:55   

ja blada nie jestem, słoneczko zawsze chwyta mnie ta złocisyt brąz, więc nie narzekam, na solarke nie musze chodzic bo bardzo szybko się opalam.

dkf napisał/a:
Jaki masz kolor własów??

;*

akukaracza 
Przyjaciel
Say I.

Wysłany: 02-10-2006, 13:57   

Cytat:
hmm... to zależy od włosów. Jeśli dziewczyna ma ciemne włosy-ciemna karnacja. Jeśli jasne włosy to karnacja też jasna.

Gdzie to podsłyszłeś? :/
Ja np mam bardzo ciemne włosy, oczy i wcale nie mam za ciemnej karnacji. Podobnie jak koleżanka Gosiek15sSs mam raczej bardzo bladą cerę, jedynie brzuch i nogi mam cały rok ciemny, natomiast dekolt, szyję i twarz raczej jasną. Nie wiem od czego to zależy...
Ale jedno jest pewne, dziewczyna o ciemnych włosach wcale nie musi mieć karnacji wenezuelki, a nie wszystkie blondynki są naturalnie trupioblade :/
  Znak zodiaku: wodnik

malinkaaa 
Przyjaciel
Nieprzeciętna ;D:P

Imię: ~EveLinaaa~
Wysłany: 02-10-2006, 14:47   

Dokładnie... wiele dziewczyn spotyka się z przykrymi uwagami dlatego, że nie są sexi opalone.... ja nie lubię bladości ale nie przeszkadza mi jezeli ktoś jest blady i nie wysmiewam się z tego. Bo np. moja koleżanka często spotyka się z komentarzami chłopaków z kalsy typu "idź Ty , weź się opal" to jest chamskie
  Znak zodiaku: ryby

Kamiluska 
Przyjaciel
I Can.

Wysłany: 02-10-2006, 15:53   

a mi sie ostatnio za czelo podobac jezeli dziewczyna ma taka jasna, alabastrowa, jakby nieskazitelna cere, np moja najlepsza przyjaciolka ma prawie czarne wlosy, duze bardzooooooo niebieskie oczy i do tego taka jasna karnacje, wydaje mi sie ze to dodaje jej uroku, wyglada oryginalnie

tak wiec wydaje mi sie ze nie wszytskie dziewczyny musza miec ciemna karnacje, bo nawet nie wszystkim pasuje radze sie nie pzrejmowac

Znak zodiaku: bliznieta

Wooof 
świadomość...

Imię: Wooof
Wysłany: 02-10-2006, 16:39   

Gosiek15sSs napisał/a:
czy daje cos picie soczkow marchefkowych !

Slyszale ze to cos daje. a jesli nie to przynajmniej pic Ci sie nie bedzie chcialo.
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
  Znak zodiaku: ryby

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 02-10-2006, 16:41   

Gosiek15sSs napisał/a:
czy daje cos picie soczkow marchefkowych !

Tak, robisz się pomarańczowa jak marchewka :/

chance 

Wysłany: 02-10-2006, 17:21   

Ja jestem blondynką, mam ciemne oczy, a moja cera nie jest aż tak bardzo jasna. Chociaż.. sama nie wiem. Na pewno są jaśniejsze. ;P I nie mam z tego powodu ŻADNYCH kompleksów. ;]

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu