osoby o jasnej cerze wygladaja zawsze mlodziej niz CI o ciemnej karnacji. Rzecz gustu, ja mam taka srednia cere-ani jasna ani ciemna i wogole sie tym nie przejmuje, w lato sie oplalam na sloneczku a w zime mi to wisi czy jestem jasna czy ciemna
Imię: Dorota
Wysłany: 04-06-2006, 08:42
Mam jasne włosy i jasne oczy i jasną cerę... Ale mi to jakoś nie przeszkadza. Tylko w wakacje wkurza mnie że często wyglądam jak indianin (chodzi o kolor skóry)...
Ja jestem bardzo blada i do tego chuda. Brat uznał, że wyglądam jak Śmierć (stąd nick!). Nie przejmuję się tym i Tobie tez tak radzę
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Imię: P jak Poison
Wysłany: 13-06-2006, 18:52
grim_reaper napisał/a:
Ja jestem bardzo blada i do tego chuda. Brat uznał, że wyglądam jak Śmierć (stąd nick!). Nie przejmuję się tym i Tobie tez tak radzę
Dokładnie, najważniejsze to zaakceptować siebie takim jakim się jest. Zero kompleksów itp.
ja tez mam jasną karnacje i mi to zupełnie nie przeszkadza i wole dziewczyny które również mają jasną cere a te które są bardzo opalone raczej nie zwracają mojej uwagi także nie przejmuj sie swoją cerą
Imię: P jak Poison
Wysłany: 14-06-2006, 10:02
ananke_lingo napisał/a:
Aorie napisał/a:
Ja ostatnio zauważyłam, że mam najbielsze nogi w klasie...
Witaj w klubie
To trzeba popalać się, i chodzić w sukienkach/spudniczkach to nogi się trochę opalą
Ostatnio zmieniony przez Agisiaczek82 14-06-2006, 11:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum