Imię: Klaudia
Wysłany: 29-05-2006, 08:07
a ja jestem blada i mi to przeszkadza. opalam się z trudnością, a poza tym nie lubię leżeć plackiem na słońcu więc łykam beta-karoten, piję soczki i zaczęłam chodzić na solarium byłam raz, pójdę jeszcze ze 2-3 do wakacji i będzie tak jak chcę
podsumowując: uważam, że to jest kwestia indywidualna i jeśli Ci to przeszkadza, to jest dużo sposobów, żeby coś z tą bladością zrobić
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 29-05-2006, 10:00
anielica]:-) napisał/a:
podsumowując: uważam, że to jest kwestia indywidualna i jeśli Ci to przeszkadza, to jest dużo sposobów, żeby coś z tą bladością zrobić
dokładnie... ja jestem blondynką... mam dość jasną karnacje i dlatego opalam sie na solarium czasami ... i dzieki temu jestem opalona (ale nie zjarana tak akuracik)
a ja nie preferuje bladości
A ja mam dosyć ciemną cere i bardzo szybko się opalam. Zawsze kiedy pojami się pierwsze wiosenne słoneczko moja twarz staję się brązowa ale tak nie do przesady. Wszyscy wtedy uważają, że chodzę na solarium Myśle, że bladość cery nie jest problemem, często jest ładniejsza od tej ciemnej. Na prawde nie masz się czym przejmować a jak tak Ci na tym zależy, no to opalaj się (ale z umiarem) i soczki też pomagają(przynajmniej mi). Ale muszisz z nimi uważać, bo np moja koleżanka stała się przez nie taka żółta wcale tego nie chcąc
_________________ Przyjdź zapukaj jak najciszej
Ja na pewno Cię usłyszę
Już nie zasnę aż do rana
Bo ja jestem zakochana
hmm... to zależy od włosów. Jeśli dziewczyna ma ciemne włosy-ciemna karnacja. Jeśli jasne włosy to karnacja też jasna.
Nieprawda. Ja mam ciemne i włosy a nadodatek oczy, a jasną karnację. Z opalaniem też mam problemy...w sumie jedynym mijescem, które się opala to stopy ;d
anielica]:-),
Dziewczyno!
Nie wiesz co mówisz chyba...
Porównaj sobie lampe kwarcową a sloneczko.
Jak dla mnie bez porównania.
I nie rozumiem dziewczyn, które są wręcz uzależnione od solarium.
Ale ich sprawa... ich problem. To one będą potem wygladać na 10 lat starsze a nie ja:P
Imię: Karol
Wysłany: 02-06-2006, 20:47
oj nie nie jak ja widze taka klientke z solarium to ona od razu odpada ja ludzi nie szufladkuje ale solarium buty na obcasiku i biala kurteczka to mowi samo za siebie ....
przesadnej NIENATURALNEJ opalaniznie mowie stanowcze NIE
a ja mam jasne oczy i ciemne wlosy, ale cere jasną i nie zamierzam iść na solarium żeby z bladej dziewczyny zrobić sie na mulatke xD Jak to niektore w szkole...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum