vampiria co masz do beheamoth'a? a po twojemu te "darcie mordy" jest słyszane tak jak nalezy a jezeli ktos nie umie zrozumiec tej muzyki i podoba sie skrzek i pisk to juz wiadome... te potoczne darcie mordy ma swoje uroki ale tylko dla tych ktorzy rozumieja ta muzyke, ta muzyka nie jest dla kazdego a to ze komus podoba sie COF to nie znaczy ze prawdziwy Black nie wchodzi w role. Poza tym jak możesz porównywac Behemotha do cradle? Przeciesz to calkiem co innego. Wymalowani sa jak panienki do burdelu....
"Darcie mordy" jest piekne i to nie lada sztuka... Leprze darcie mordy niz kastradzkie jęki
[ Dodano: 28 Sty 2006 11:05 pm ]
vampiria czyzbys nie wiedziała co mi odpisac??
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
Lubie też posłuchać kapeli Mayhem, ale tylko starszych płyt. Chimera utraciła swoje "to coś". Zna ktoś Carpathian Forest? Album Skjend Hans Link mi sie szczególnie podoba...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
napisalam o tym wyzej Shr I powtorze, bo CF jest wart powtorzenia Najbardziej kocham ten zespol za Bloodlust And Pervertion, ale wszystkie albumy sa zajebiste - CF to chyba moj najvardziej ulubiony zespol, jezeli chodzi o black.
Qrwa, znowu Dobra już nic nie pisze. Niby czytałem a jednak...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
nie faszystami tylko narodowcami maxymalnie antykatolickimi
bo black metal to muzyka nieodłacznie zwiazana z ideologia narodowosocjalistyczna- przeciez Norwegowie przynajmniej ci blackowi to naziole jak sie patrzy
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 03-04-2006, 23:27
SlipKnot napisał/a:
nie faszystami tylko narodowcami
Niedaleko pada jabłko od jabłoni...
SlipKnot napisał/a:
maxymalnie antykatolickimi
To co to kur*a za narodowiec ?
SlipKnot napisał/a:
bo black metal to muzyka nieodłacznie zwiazana z ideologia narodowosocjalistyczna
Znam takiego jednego cymbała co słucha takiej muzy. Ubiera się w pseudo mundur SSmana i codziennie dostaje wpierd... za poglądy + wygląd.
Podobnież w domu ma na ścianie flage z sfastyką. Takich ludzi powino się zamykać w zakładach psychiatrycznych !
SlipKnot napisał/a:
przeciez Norwegowie przynajmniej ci blackowi to naziole jak sie patrzy
I co, imponują Ci tym ?
Mam pytanie do słuchających BM - czy Wy utożsamiacie się z muzyką której słuchacie ? Mam tu na myśli wyznawanie podobnych poglądów ? Pochwała dla tego, co zrobił Hitler ?
Jeśli tak to jesteście zdrowo pierdonieci !
PEACE !
Ostatnio zmieniony przez xxxxx22 03-04-2006, 23:28, w całości zmieniany 1 raz
widze ze nie masz pojecia o czym piszesz (jesli dla Ciebie narodowiec to tylko katolicka NDcja albo Młodziez wszechpolska to zacznij sie troche bardziej interesowac)
acidburn napisał/a:
Takich ludzi powino się zamykać w zakładach psychiatrycznych !
tu sie zgadzam
acidburn napisał/a:
I co, imponują Ci tym ?
a czy ja powiedziałem cokolwiek takiego?
nie słucham blacku, nie utozsamiam sie z takimi ludzmi, nie podzielam ich pogladów, ale to nie znaczy, ze nic o nich nie wiem
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Ostatnio zmieniony przez SlipKnot 04-04-2006, 00:01, w całości zmieniany 3 razy
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 04-04-2006, 00:05
SlipKnot napisał/a:
widze ze nie masz pojecia o czym piszesz (jesli dla Ciebie narodowiec to NDcja albo Młodziez wszechpolska to zacznij sie troche bardziej interesowac)
Możliwe, nie interesuje mnie ta "subkultura". Takie poglądy mnie śmieszą. Uważam, że nic mądrego się od nich nie nauczę dlatego nie zagłębiam się w "te sprawy".
SlipKnot napisał/a:
a czy ja powiedziałem cokolwiek takiego?
Nie, ale ostatnie zdanie zabrzmiało tak, jak byś ich podziwiał ( "naziole jak się patrzy" - czyli aż miło ? )
Imię: Ankh
Wysłany: 04-04-2006, 19:30
Nie zgasilo..zgasic to mozna swieczke temat mi zniknal po prostu.
Nie mam nci do Behemoth ale oni tez polecieli na komerche teraz slyszalam ze robia cos w Ameryce .Głownie chodzilo mi o ten drugi zespol Trivium słyszeliscie ? To jest darcie mordy z black takiego starszego to Sodom [znalezione w kasetkach mojego wujaszka ktore odziedziczyłam ;]
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum