Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-05-2008, 16:45
jakkolwiek wiem ze ja mam specyficzny gust, ale żeby to nazwać disco-polem to już przesada. Oni łączą chyba wszystkie style muzyczne z metalem, ale niezwykle to wszystko do siebie pasuje. No ale cóż są gusta i guściki.
fobia napisał/a:
Nargaroth -the day burzum killed mayhem
Taka nostalgiczna.
Mam nieodparte wrażenie, że ten cały metal w wydaniu, który próbuje się tu przeforsować, jest monofoniczny. Wszystko spłaszczone i upchane tak, że wręcz nie ma czym oddychać. Brak powietrza.
To, że muzyka mi nie odpowiada, nie znaczy, że docenić jej 6 nie mogę. Na pewno sporo umiejętności wymaga takie granie.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 19-05-2008, 00:20
Source napisał/a:
Mam nieodparte wrażenie, że ten cały metal w wydaniu, który próbuje się tu przeforsować, jest monofoniczny. Wszystko spłaszczone i upchane tak, że wręcz nie ma czym oddychać. Brak powietrza.
Chyba niestety masz racje. Dopiero teraz widze w jak marnej wersji jest muzyka w internecie (praktycznie nigdy tak nie słucham), a do tego dochodzi jeszcze jakie mamy głośniki. Kat na youtube mnie po prostu przeraził i wolałam go już nawet nie dawać (noce szatana jeszcze mniej więcej brzmiały, ale za to większość jest tylko w wersji koncertowej, co jest tragedią).
Trochę monotonne, brak fantazji - jednym uchem wleciało, drugim wyleciało. Poza tym, nie lubię piosenek w języku niemieckim. Duży plus za teledysk, choć zespół mógłby mniej się pokazywać, ale generalnie teledysk jest niezły.
5/10
7/10 tylko z sentymentu
hm...
koniec świata - symfonia na sprzedaż.
refren, refren. dla "tak więc lepiej chodźmy na dach, bo nie za wesołe mam wieści jeśli chodzi o następne kilkanaście lat" słucham tej piosenki wciąż i wciąż.
prawem z życia dnia
http://equinoxxe.wrzuta.p...nia_na_sprzedaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum