pedofil to ktoś kto wykorzystuje niedojrzałych, dzieci. ile lat miałaś gdy byłaś molestowana? sypianie ze sobą to jeszcze nie związek... w związku najważniejsza jest miłość i zaufanie do drugiej osoby.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Imię: Ewa
Wysłany: 28-08-2007, 17:28
I3ziko napisał/a:
pedofil to ktoś kto wykorzystuje niedojrzałych, dzieci. ile lat miałaś gdy byłaś molestowana? sypianie ze sobą to jeszcze nie związek... w związku najważniejsza jest miłość i zaufanie do drugiej osoby.
15 lat. Myslisz ze dalabym sie dotknąc gdybym jej nie ufala (i na odwrot). Kochamy sie. To cos wiecej niz tylko przyjaxn.
bo gdyż iż ponieważ
dla 15 latki moze to być forma przygody zresztą 15-latki nie są ukształtowane pod wzgledem uczuciowym i jednoznaczne określenie sie jako bi w wieku 15 lat jest moim zdaniem "naciagane" i takie tam pierlolenie
krotko : bo jest szansa ze im "przejdzie"
Imię: Ewa
Wysłany: 28-08-2007, 20:00
wiecie co? moze rzeczywiscie za bardzo się tym teraz afiszuję... Ale to dlatego ze jestem akurat na fali milosci do pewnej dziewczyny :* (mam nadzieje ze rozumiecie?) Jesli cos wam nie pasuje, to mowcie mi prosto w oczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum