Czyżby to była osoba, która Cie "prześladuje"?
Ale wiesz to ma dobre strone bo jak tak będziesz biegł uciekając to Ci forma będzie będzie wzrastać.
Bez obrazy oczywiście!!
A tak wogóle to ja trenuje jak narazie 30min 3x na tydzień po asfalcie i sądze,że nie ma przeciwwskazań, a żeby właśnie biegać po asfalcie. Wystarczy posiadać odpowiednie obuwie i tyle.
Co do terenu:
Na wsi w małopolsce jest pofałdowany to po takim biegam.
Wg. mnie nie trzeba biegać po płaskim terenie. Podczes biegu po takim terenie
obciąrzone są raz jedne partie mięśn, a raz inne, poza tym na płaskim terenie nie
wyobrażam sobie podbiegów.
dla mnie też
Lubię biegać...tylko nie lubię tak sama bo mieszkam na obrzeżech miasta to niezbyt przyjemne...a trudno koleżanki namówić...jak już którejś się spodoba to zaraz jej zapał mija ...
[ Dodano: 07 Kwi 2006 10:56 pm ]
najczęściej to ide na stadion i sobie wieczorkiem biegam ile? a z pół godzinki ale bez przerwy...truchcikiem
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Lubie biegać, ale za szybko się męczę. Już po 300 m padam z nóg, a w łydkach mnie rwie. Jednak bieganie jest przyjemniejsze gdy biega się z kimś albo przy muzyce. Wtedy nie odczuwa się aż tak wielkiego zmęczenia, i nie myśli tylko o tym aby juz dobiec do wyznaczonego miejsca.
Hmm ja jakos specjalnie nie przygotowywalam sie do beigania i biegam co dwa dni po 2, 3 km. Bez muzyki tylko z psem, bardzo polecam bo ma sie po tym jakas satsyfakcje fajną;) szkoda tylko ze kumpelom sie nie chce też beigac ale nie narzekam..
zresztą bieganie przydaje sie bardzo - dzikei temu zawsze zdąże na autobus i po drugie przy trenownaiu siatkówki to zawsze wycwiczone bardziej nogi;)
soniami_, znam ten opis ale nijako do niego podchodze bo z nieba manna nie spada, prawda? może wybiegam poza temat tegoż forum ale....
A propos to bieganie przy muzyce może sie źle sie
skończyc-auta i takie tam sprawy
ja biegam praktycznie codziennie po 1 godzinie albo jak mam czas to po 2 godziny biore udział w różnych zawodach ale teraz przeżuciłem się na półmaratony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum