objlo mi sie gdzie o uszy ze branie weglowodanow spomaga tycie.. i tak sobei pomyslalam czy nie polecic ich moeje kumpeli ktora chcialaby przytyc te 5 kg
jak zaczniesz brać odzywki to w momencie do póki będziesz ćwiczyć to mięśnie będą rosła tak jak i mas całego ciała, ale w momencie jak przestaniesz ćwiczyć to cała masa ciała, która urosła na odżywkach szybko z flaczeję i zamieni się w złogi tłuszczowe, które bardzo trudno zlikwidować a działanie odżywek na resztę organizmu jest bardzo różne zależy, co będzie brać i w jakich ilościach w najgorszym wypadku rozwali sobie zdrowie
objlo mi sie gdzie o uszy ze branie weglowodanow spomaga tycie.. i tak sobei pomyslalam czy nie polecic ich moeje kumpeli ktora chcialaby przytyc te 5 kg
Ja bym jej poleciła wizytę u dietetyka na Twoim miejscu.
_________________ Ważniejsze jest umieć żyć niż umieć mówić.
jak zaczniesz brać odzywki to w momencie do póki będziesz ćwiczyć to mięśnie będą rosła tak jak i mas całego ciała, ale w momencie jak przestaniesz ćwiczyć to cała masa ciała, która urosła na odżywkach szybko z flaczeję i zamieni się w złogi tłuszczowe, które bardzo trudno zlikwidować a działanie odżywek na resztę organizmu jest bardzo różne zależy, co będzie brać i w jakich ilościach w najgorszym wypadku rozwali sobie zdrowie
kto ci to powiedzial??? po odbyciu cyklu z odzywkami, nawet jezeli przestaje sie cwiczyc, to nie zamienia sie w flaki i tluszcz, to bzdura, jedynie co to masa miesniowa moze spasc do efektu poczatkowego, ale to tez malo prawdopodobne, chyba, ze sie zaczyna ciagle pic i cpac, a odzywki nie miaja skutkow ubocznych i nie dzialaja negatywnie na zdrowie, sa one zaakceptowane przez lekarzy i farmaceotow, moze je kazdy brac i nie niszcza zdrowia inaczej by nie byly sprzedawane w sklepach bez recepty, chyba ci sie cos pomylilo ze sterydami
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
jak sie bedzie bralo odzywki i sie nie cwiczylo to albo nic nie da albo wszystko pojdzie w dupe, czyli tylko tylek urosnie, jak sie nie chce cwiczyc a chce sie utyc to trzeba zaczas odpowiednio jesc
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Znak zodiaku:
mR_x [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2006, 12:12
Jezeli bialka to tylko naturalne(jaja, ryz, nabial)
Nie polecam sztucznych czyli tych w proszku kupowanych w sklepach kulturystycznych..
jesli przedawkujesz moze cie wysypac i bedziesz miala jeszcze problem z pryszczami
zastanow sie nad tym Pzdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum