lubicie czy nie?? co sadzicie o tej muzyce i która płyta najbardziej wam sie podoba ??
jak dla mnei zespół jest gites a najlepsza płyta jak dla mnie to Zos Kia Cultus
Bardzo lubię za:
- świetną muzykę
- okładki płyt oraz teledyski dopracowane w szczegółach, profesjonalnie zrobione, na poziomie światowym
- za osobę Nergala (sympatyczne wrażenie sprawia, świetny wokal, niezły gitarzystra )
- za Inferna - wiadomo dlaczego
- płyty w rozsądnych cenach (np. demigod -30 zł)
- świetne koncerty
- teksty
coś by sie pewnie jeszcze znalazło ;P
Dobrze mi się wydaje, że to zespół z Polski? (o ile dobrze pamiętam to lider tego zespołu był gościem Kuby Wojewódzkiego). Mam zamiar załatwić sobie kilka mp3 w ich wykonaniu
Dobrze mi się wydaje, że to zespół z Polski? (o ile dobrze pamiętam to lider tego zespołu był gościem Kuby Wojewódzkiego). Mam zamiar załatwić sobie kilka mp3 w ich wykonaniu
Owszem, z Polski. Owszem, był u Kuby. Swoją drogą, ładnie się zachował w programie. Pokazał, że jest osobą inteligentną, z poczuciem humoru i ogółnie git
Sciągnij sobie Decade of therion imo jeden z lepszych kawalków.
sprzedali sie
grali poczatkowo black, ale potem za duzo kaski wpadło i sie na death przerzucili- czyli dziwki muzyczne
Pff, widzisz, Nergal jest artystą i myślę, że spełnianie własnych ambicji muzycznych jest u Niego ponad tym, co myśla o Nim niedorozwinięci tró gówniarze. Poza tym, nie wpadło żadnej kaski przy black, zarobili wiecej gdy zaczęli grać death/black i chwała im za to. Teraz są zespołem na skalę światową nagrywającym świetne płyty, teledyski i dającym zajebiste koncerty. Czego chcieć więcej? To, że kogoś wkurza, że ktoś się dorobił własną, ciężką pracą jest żałosne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum