Wysłany: 30-10-2004, 12:56 Bardzo Proszę o Pomoc wszystkich użytkowników J Portal
Witam, chce zainstalowałem do jportala skrypt obsługujący GALERIE ZDJĘĆ (Jp-galery v.1-0) W panelu admina wszystko spoko chodzi, ale jak chce dodać newsa czy na przykłąd w artyukle foto chce wstawić to nie mam żadnej opcji WSTAW ZDJĘCIE albo cośtakiego. Moje pytanie to jak wstawić zdjęcie do artykułu badź newsa. Bardzo Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.
Moduł galerii w jPORTALU to moduł działający pod swoim adresem np. http://costam.pl/galeria.php - nie wiem jak to Ci dobrze napisać, żebyś zrozumiał, ale mam nadzieję, że rozumiesz.
Ponadto korzystając z modułu galerii nie da się wstawić zdjęcia do newsa czy tam artykułu.
Jeżeli chcesz wstawić jakiś obrazek do artykułu, albo newsa, to poprostu użyj kodu html
Imię: Paweł
Wysłany: 07-11-2004, 18:32
Nie pamiętam jak się pisało zapytanie... jakoś tak SELECT FROM * TABLE czy coś
a jeżeli ci chodzi o inne zapytanie (takie co się wgrywa w panelu admina w kliencie SQL) to oznajamiam ci, że jesteś kompletnym tłumokiem.
Nie pamiętam jak się pisało zapytanie... jakoś tak SELECT FROM * TABLE czy coś
a jeżeli ci chodzi o inne zapytanie (takie co się wgrywa w panelu admina w kliencie SQL) to oznajamiam ci, że jesteś kompletnym tłumokiem.
Ja ci zaraz oznajme ty koniu mały!!
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-11-2004, 15:14
Kuki - wchodzisz na forum tylko w jakiejś sprawie, zadajesz debilne pytanie, wiec sie nie dziw ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum