Hej mam pytanie, musze mieć zrobione badanie prolaktyny i mam pytanie- miał juz ktos je wykonywane??? Jeśli tak na czym ono polega , tzn jak przebiega?
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Wysłany: 12-02-2007, 08:59
nie miałam takiego badania, ale z tego co słyszałam to chyba osoby, które mają podwyższony poziom prolaktyny nie mogą zajść w ciąże i jakimiś lekarstwami trzeba im ją obniżać
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Ja miałam badane hormony i polegało to właśnie tylko na pobieraniu krwi! Wydaje mi się, że nie ma innego sposobu (chociaż głowy oczywiście nie dam), wiec nie masz się co bać!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum