U na spielęgniarka przychodzi kiedy chce, nie codziennie, na długiej przerwie robi sobie przerwe obiadową, nie daje żadnych leków, bo podobno trzeba pozowlenia rodziców (co najwyżej apap_, tym bardziej nie zwalnia. to jest dopiero porażka
jakkolwiek napisał/a:
vipek,
u mnie nikt nam pod bielizne nie zagladał. Ale nie ominie Cie to na komisji wojskowej
.
Wczoraj na jakichś badaniach u pielęgniarki:
Pielęgniarka: - 18 listopada będzie szczepienie.
Ala: - A na co?
Pielęgniarka: - Będę ogłaszała w przyszłym tygodniu.
Albo pytania w blankiecie: Czy zamierzasz kontynuować naukę po liceum? Jeśli tak to na jakiej uczelni i jakim kierunku? No ja rozumiem pytanie nawet o papierosy, ale o szkołę? Co to ma do mojego stanu zdrowia?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Albert Fish
Wysłany: 06-11-2008, 14:00
Alicja napisał/a:
o szkołę? Co to ma do mojego stanu zdrowia?
Dużo. Jeśli idziesz np. na politechnike, to na 99% zniszczysz sobie wątrobę spirytusem. Jeśli na medycyne, to kolega z akademika hodować będzie drzewko w szafie i wtedy zabijesz szare komórki THC.
_________________ Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum