Witam, jeśli powiesz, że Twoje nazwisko zaczyna się na N. to będę podejrzewać że jesteś moim bratem...hehe, tak, ja też nie spodziewałam się, że kogoś na forum powitam w taki sposób, ale...zresztą co się będę tłumaczyć....tak czy inaczej witaj Damianie
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Tak myślałam, że to tylko duuużo zbiegów okoliczności. Tak czy inaczej witam Cię na forum i zachęcam do udzielania się i dyskutowania.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum