Czy ktoś ma jakieś informacje ( z życia) na temat tego auta? Jak się zbiera, ile pali, jak z częściami, ile biegową ma skrzynie, rozdział mocy w przypadku napędu quattro, i co tam jeszcze wiecie Ewentualnie może też być z silnikiem 2.6.
Pozdro
Szkoda ze nie podales o ktry model Ci chodzi ale przypuszczam ze o ten produkowany od bodajze 1994 do 2001. Powiem Ci tyle co o nim wiem, stal w domowym garazu przez jakies 2 lata, sedan, automatyczna skrzynia biegow wiec nie wiem ile ma w manualnej ale podejrzewam ze sa 5 i 6 biegowe wersje jak w A6. W przypadku quattro 60% mocy przod 40% tyl. Zbiera sie super, w koncu ponad 200 KM pod maska.
Spalanie w duzej mierze zalezalo czy jezdzil moj tata czy mama
Tacie po miescie spalal ze 14l w trasie 9. Mamie po miescie palil z 10 a w trasie z 7. Nie wiem jak z czesciami bo chyba ani razu sie nam nic nie popsulo. Model 2000.
Chodzi mi o te starsze modele Wolałbym rozkład 60% na tył i 40% na przód ale cóż W wersji 2.8 o ile się orientuje to jest 196KM i broń Boże niechce automatu... jeśli ktoś coś jeszcze wie to proszę pisać
Ostatnio zmieniony przez jaacaman 19-06-2006, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
A jezdziles kiedys dluzej automatem? Pewnie Cie nie przekonam ale sam jeszcze rok temu nie chcialem patrzec na automat, ale teraz bym sie nie zamienil za nic Manualna skrzynia biegow jest fajna do palenia gum itp ale to mi sie znudzilo. W automacie zawze jeszcze mozesz miec Tiptronic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum