Imię: Asia
Wysłany: 18-02-2006, 21:36 Anoresja i bulimia
Nie znalazłam podobnego tematu, więc go stworzę :)
Czy ktoś z was (a raczej która) cierpiała kiedyś na ankorksję lub bulimię ? Dlaczego zaczęłyście chorować, czy w dalszym ciągu chorujecie ? Co sprawiło, że przerwaliście ? Czy wasza rodzina, przyjaciele coś zauważyli ?
Muszę napisać na ten temat coś na biologię, jednakże, sama chciałabym wiedzieć "jak to jest".
I gdyby ktoś chciałby mi opowiedzieć coś więcej to tutaj albo na gg (3256900), zależy mi na odpowiedzi na moje pytania. Może opisałybyście mi wasz dzień z okresu choroby., albo teraźniejszy ?
A co wy sądzicie o anoreksji i o bulimii i o ludziach, którzy mają tego typu problemy z jedzeniem ? (ja naprawdę nie jestem chora !)
?
_________________ "Wielu z tych, którzy żyją zasługuje na śmierć, a niektórzy z tych, co pomarli zasługują na życie. Czy możesz im je zwrócić? Nie szafuj więc śmiercia, gdyz nawet najmędrszy nie może wiedzieć wszystkiego." J.R.R.Tolkien
cześć, organizujemy grupę wsparcia w łodzi. co o tym myślicie? pomysł powstał
na spotkaniu z gabbis, myślimy, że fajnie byłoby wspierać się w większym
gronie jeżeli macie jakieś pomysły, albo chcecie się przyłączyć piszcie na adres grupawsparcia@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum