w sumie to śmieszne ale Bulgarem ,człowiekiem mieszkajacym w Bułgarii.
Nie znam żadnego Bułgara, więc trudno mi określić.
Ale sądze że ludzie z tego pieknego kraju muszą mieć ciekawa osobowość , opaleni pewnie są, i podobno dobre wina robią
ps. pewnie nic mądrego nie napisałam ;P
_________________ Burdel w mej głowie jak w damskiej torebce.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 01-05-2008, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Imię: olek
Wysłany: 02-05-2008, 11:01
Spoko, wszystko fajnie Ale... piszecie z czym Wam się kojarzy Bułgaria, a mi chodzi o Bułgara- czyli mieszkańca Bg. W sensie, że o cechy charakteru, usposobienia.
Aczkolwiek to, co piszecie też jest ciekawe i znając życie przyda się do następnego projektu.
No. Peace& love i piszcie cechy charakteru
alanho napisał/a:
z cyrylicą dzięki temu nie wiem jak sie nazywają piosenki których słucham
I... (uwaga to głupie!!:D) gdy myślę o Bułgarach nasuwa mi się Stanislav Ianevski, który rzeczywiście z Bułgarii pochodzi, i który grał Bułgara - Wiktora Kruma w 4 części Harry'ego Pottera _^___. Potem chyba grał też w Hostelu. To moje pierwsze skojarzenie jeśli chodzi o twarz jeśli chodzi o Bułgara, choć wiem, że to żadna znamienita osobistość, nie mogę go jednak wywalić z pamięci.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Z poślubianiem zwierząt oczywiście (patrz temat o kozie).
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum