Bułgar - nie znam zadnego i tylko jakies filmy z nimi widzialem, ale wiem ze po 2 wojnie swiatowej Rosja plozyla lape na kraju, potem byly jakies zamieszki itp. Bulgar kojazy mi sie z takim cwaniakiem, wyszczekany, lubi sie bic, pic i kobiety, malo toleracnyjny, lubia zloto, pieniadze i muzyke(ta taka smieszna). Ile w tym prawdy... nie wiem
P.S. Ale z drugiej strony dziwne zadanie, bo cechy charakteru kazdy ma inne i w kazdym kraju mozna znalesc faceta, ktory lubi pic, zloto i kobiety...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Bułgar kojarzy mi się z patriotyzmem. Wydaje mi się też, że ludzie tam podchodzą do życia w bardzo wyluzowany sposób, ale to tylko jakieś moje mgliste wyobrażenie.
Imię: olek
Wysłany: 03-05-2008, 21:46
devir napisał/a:
Bułgaria wcale nie jest taka biedna.
Taaa. Pojęcie względne. Teoretycznie każda, tudzież prawie każda rodzina pobiera zasiłek, a z drugiej strony- co drugi Bułgar wozi sie samochodami, o których my (zwykli smierletnicy) możemy pomarzyć.
Cytat:
est tam po prostu duzo taniej niz w Polsce.
60 złotych na tygodniowe wyżywienie
kreska napisał/a:
Plaze maja cudne.
Np. te, przy granicy tureckiej. Powiedzmy, że na przykład Carevo.
Imię: olek
Wysłany: 05-05-2008, 10:32
kreska napisał/a:
czy to ironia, czy tez nie.
Nie, dlaczego? Tamte plaże są najpiękniejsze. Z całym szacunkiem, ale Złote Piaski to nie Bg, to jakaś skomercjalizowana plaża rodem z zachodu, robiona typowo pod Niemców. Po prostu: masz swój leżaczek, parasol, wymierzony metr piasku i jazda- hulaj dusza
Dlatego polecam wybrać się na południe, tak jak pisałam wcześniej- do Careva czy Sozopolu. Z pewnością są bardziej urokliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum