Języka angielskiego uczę się niedługo. Na lekcji dostałam zadanie aby napisać recenzję z filmu, obojętnie jakiego. Wszystko ładnie, pięknie, zpisałam sobie z neta, ale okazało się, że pani nie jest taka głupia... No więc, muszę jeszcze raz.
Bardzo gorąco proszę aby ktoś,kto nie ma problemu napisał mi jakąs krótką i zwięzła recenzję. Napisaną takim protym językiem, można nawet błędy zrobić, aby było większe prawdopodobieństwo, że to ja! x)
Proszę i z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
_________________ KROK ZA KROKIEM NIESIE MNIE POZYTYWNA MYŚL, ŻE NIE JEST ŹLE, ŻE TO WSZYSTKO MA JAKIŚ SENS xD
jak nie masz ochoty jej pomóc to nie musisz się wypowiadać
Oczywiście, że chcę jej pomóc. Ale bez przesady, nie napisze tego za nią. Niech dziewczyna się choć odrobinę wysili.
Przecież napisałam, że mogę jej to potem sprawdzić.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 13-05-2007, 20:29
Confusion
Witty and surreal, with some breathtakingly inventive visuals, this French short follows a guy (Rouiller) through a series of situations that clearly exist only in his mind, such as the vacant city streets, frozen ocean waves and beach therapy sesisons. It's designed and filmed in an extremely minimalist style--even the music is used sparingly. The blurred line between waking and dreaming is actually explored with humour and style, shifting cleverly with the use of eye-catching digital effects. It doesn't make much actual sense, but it looks really cool!
Może być np. z filmu "A Walk To Remember".
Może tę by jakoś skrócić, trochę uproszczyć?;> http://www.sciaga.pl/teks..._recenzja_filmu
[ Dodano: 13-05-2007, 19:43 ]
Poison napisał/a:
Confusion
To tytuł? ;>
_________________ KROK ZA KROKIEM NIESIE MNIE POZYTYWNA MYŚL, ŻE NIE JEST ŹLE, ŻE TO WSZYSTKO MA JAKIŚ SENS xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum