Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 06-10-2005, 21:44
dam 3/5. Kicz jak wiele innych, ale doceńmy kreatywność marketingowców którzy wykreowali gówniarę na gwiazdkę pop. Za pól roku, max rok nikt nie będzie o niej pamiętal. Osobiście jak uslyszalem po raz pierwszy to ocenilem, że dziewczyna ma max 15 lat, niewiele się pomylilem. Inna sprawa, że moja top-listowa O-o siostra katowala moje uszy tym "czymś" przez parę dobrych tygodni. ZGROZA !
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
my tu rozmawiamy o muzyce a nie o wokalistach... jeśli ktoś słucha np. korna to już znaczy że wokalista mu odpowiada czy raczej kieruje się muzą którą wykonuje ?
IMO to Amy mi się nie podoba jako wokalistka, osoba, lecz muze fajną robi jak na swój wiek
Wysłany: 07-10-2005, 18:19
Popiel ma racje... to nie ona robi muzyke "fajną jak na swój wiek" tylko komputer i ludzie, założe się że nawet tekst nie jest jej tlyko pisany przez kogoś innego. Ciekawe jak ona śpiewa na żywo .... ??
Imię: Telewizor
Wysłany: 07-10-2005, 18:54
Black Angel napisał/a:
Popiel ma racje... to nie ona robi muzyke "fajną jak na swój wiek" tylko komputer i ludzie, założe się że nawet tekst nie jest jej tlyko pisany przez kogoś innego. Ciekawe jak ona śpiewa na żywo .... ??
No ba, po pierwsze wątpie by 13 letnia szwedka władała obcym językiem do tego stopnia że zdołała sama napisać tekst, druga sprawa- przecież w wieku 13 lat nie można napisać nic ambitnego.(chociaż ta piosenka i tak nie jest.)
Bo to taka sama gówniara co śpiewa takie samo disco z pola... też jestem przeciw. Naprzewraca sie takiej w głowie i wydaje tysiące na ciuchy zamiast wspomóc państwo w bezrobociu na przykład, albo w walce z terroryzmem...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum