Nie rozumie ludzi którzy biorą i jeszcze o tym mówią ;/ Moim zdaniem jest to wielki wstyd , narkotyk psuje organizm nie zawsze od razu czasem za 20 lat nawet jak tylko raz zażyłeś . Może pisze tak bo nigdy nie brałem i nie mam zamiaru ...
Imię: Mikołaj
Wysłany: 30-07-2007, 17:35
jakis czas temu. czy zaluje ? e troche ale nei tego ze wziolem tylko ze troche jednak za wczesnie.
samo dzialanie ?
przy dobrym proszku uczucie uniesienia kłaki rosna z minuty na minute i ciary na plecach ;D ogolnie same przyjemnosci. jest dobra od czasu do czasu znam ludzi ktorzy maja juz pocczesane ostro glowy od władka.
zreszta chcecie poczytac prawdziwa fachowa sprawdzona i super ciekawa literature zapraszam na strone www.hyperreal.info naprawde konkrety a nie sranie w banie wymadrzajacych sie ludzikow na forum ktorzy mowia o czyms o czym nie maja zielonego pojecia.
Ostatnio zmieniony przez wixer 30-07-2007, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Jak szybko można uzależnić się od Amfy? Czy ktoś z Was już próbował? Jeśli tak to niech napisze ile jej brał/bierze, przez jaki okres czasu,oraz w jakim wieq i czy tego teraz żałuje? a najwazniejsze to czy jak ktos zaczął brać to samowolnie moze to teraz żucić i jak się czuł gdy ją wziął?
ja probowalam 2 razy ...pierwszy raz w wakacje 2006 ...a drugi tez w 2006 ale w listopadzie ....1 raz chcialam sama zobaczyc jak to jest a 2 raz kolega mnie namowil ....nie pdoba mi sie feta wole trwe w 100% pzdr:)
A ja próbowalam wiele razy. i sie jeszcze jakos nie uzaleznilam;/ moge bez tego normalnie zyc!! tylko ze zabawa na disco bez fety jest beznadziejna;/ jak nie mam BaNi to nie lubie sie bawic dlatego wciagam;p
Jak juz sie bawic to po alkoholu w stanie "sprawiaj pozory, że idziesz prosto" po białym troche agresja się wzmaga co nie zawsze jest dobre...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Wydaje mi się że bardziej od psychiki... znam wiele osób, które potrafią się doskonale po tym kontrolować. Ale fakto zostaje faktem, że w połączeniu ze sporą dawką alkoholu taka osoba ma jakis sparing gwarantowany
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum