Ja wzięłam na prywatce u kolegi, dla fazy:*....i było super, klimat miałam niezły, wtedy nie zastanawiałam sie jaki to moze miec konsekwencje....I brałam rok...Gdyby nie moj chłopak oewnie teraz bym tego nie pisała.....Teraz jestem szcześliwa:* Całe życie przedemną a mam przecież dopiero 16 lat:*
Były kiedyś mi się przyznał, że jak miał jakieś poprawki na koniec roku itd to brał i pomagało mu to w nauce. Nie miał po tym "fazy" tylko po prostu dużo łatwiej zapamiętywał materiał, i szybciej. Teraz wiem, że nie sięgnę po takie środki, żeby coś przyswoić, chociaż wtedy różne głupie pomysły przychodziły mi do głowy i chciałam spróbować.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
nati89 [Usunięty]
Wysłany: 21-11-2006, 18:44
sama jeszcze nigdy nie bralam amfy i raczej nie bede .
Mam kumpla , ktory chcial tylko raz sprobowac jak to jest itd.
nO I tak mu sie to spodobalo ze juz bierze od dwoch lat :/.<jak mial 15 to zaczal brac>.
Powiedzial ze bierze bo po tym sie ma zaje**** faze , ze niczym sie nie przejmuje
wszystko ma w dupie .No niestety wzial raz i nie ma zamiaru tego odstawic .
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 09-12-2006, 16:36
Brałam 2 razy w zyciu.
wiek 15-16 lat
Czy zaluje - nie żałuje, bo mnei to nie kręci i wiem że już tego nigdy nie zrobię.
Czy można się uzaleznić- jak najbardziej tak
Gdzie szukac pomocy - najlepiej zgłośc się do jakiegoś ośrodka który zajmuje się leczeniem tego typu uzależnien
Raz wzielam, przyznam sie, ze z ciekawosci w wieku 14 lat.
Nie wiem co w tym jest takiego wspanialego. Po prostu jesc sie nie chce, mozna caly czas gadac, mi jeszcze chcialo sie caly czas chodzic.
Nie zaluje togo, bo przekonalam sie, o tym, ze to nie jest nic nadzwyczajnego i nie bedzie mnie kusic do fety
Ostatnio zmieniony przez sweet 12-12-2006, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Raz sprobowalem , ogolnie fajny speed -nic nie jesz caly dzien, nie odczuwasz zmeczenia. Niestety nastepny dzien jest "straszny" i wlasnie dlatego wiecej nie bralem tylko ten jeden raz.
Zaczęło się na imprezach, niewinnie.. Poźniej brałem pod pretekstem całonocnego grania w Heroesów Cholrnie uzależnia- nie polecam. Nie ma ludzi nieuległych ścierwu.
Bioroący, czysty- zwykły hajs daj fifti fifti
Producent MC,
pieprzony dream team miejski, hajlajf i panienki
Bity i teksty niczym bitexy, farby, bikini i laski sexi, impreski plus bakardi,
wojenne barwy, co ?
Kiedyś uwielbaiłem sobie ubrawiać weekendy feta czy pochodnymi, ale obecnie wydaje mi sie to szczeniackie.
Nie polecam, ale jak ktos bedzie chciał srobowac to i tak sprobuje.
_________________ Jest jedno miejsce na Ziemi gdzie zawsze świeci słońce. Twoje serce.
Imię: Konrad
Wysłany: 07-01-2007, 15:07
futro niszczy... strasznie... a jak jeszcze zmieszane z dropsami i doprawione kokainą to juz jest odjazd... no tylko jest male ale ...moze to bawic tylko raz. Mozna wszystkiego w zyciu probowac ale jednym wystarczy raz a znajdzie sie ktos kto bedzie chcial jeszcze. Ja mam problem bo juz na takie tegie balety techno i tym podobne to bez paru dropsow lub torby futra nie wjade... nie mam juz przyjemnosci z zabawy. No oczywiscie jako alternatywe wybralem wodke i piwko. Ale unikam takich imprez ;/ wole jakis pub, zabawe owszem ale przy innej muzyce. Tylko slysze jakies ryjace mozg rytmy to normalnie futrzane bombki mi sie przypominaja.
hej jestem tu pierwszy raz i chcialbym sie dowiedziec czegos na temat Szalwi Czarownika(inaczej wieszcza).
ma ktos jakies pojęcie o tym...bo ja cos tam wiem ale mało;/
_________________ Do you believe,
when you're high,
That your life is tried...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum