daj sobie to w podpis i zmień awatar i podpis na taki jaki ja mam
Nie, ja mojego podpisu, ava i nic juz nie zmieniam.
Zostane z nim do końca.
Bede jemu wierna.
alanho napisał/a:
Crystyna Ronaldyna tez powinna odejść
Moj brat jego lubi.
Gdzieś na scianie wisi jego plakat.
O ja, mój brat to zobaczył i się wkurzył i mówi:" Ten staruch Kahn powinien odejśc!!!! (tu nastapiło pukanie się w głowę)"
Bayern mnie zaskoczył w tym meczu, myślałem że włosi ich spokojnie pokonają, ale może i dobrze się stało. Ze zwycięstwa Romy skakałem z radości. Szkoda, że 2:1 a nie do zera ale i tak jest dobrze ;p Chelsea jest teraz słabiutka oj słabiutka oby Valencia ich wyeliminowała. Swoją drogą jednak Valencia tą bramką przekreśliła mi kupon. Obstawiłem, że Roma wygra 2:1 a Chelsea 1:0. Aż mnie szlak trafił jak zobaczyłem ostateczne wyniki.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wątpię, myślę że wystarczy dobre ustawienie i "Czerwone diabły" pożegnają się z LM.
Włoskiemu zespołowi grającemu tak defensywnie nie będzie łatwo strzelić tej jednej brami a w przypadku gdy Roma strzeli jedną M.U. musi dwa a gdy straci 2 wówczas muszą wygrać dwoma bramkami.
Włoskiemu zespołowi grającemu tak defensywnie nie będzie łatwo strzelić tej jednej brami a w przypadku gdy Roma strzeli jedną M.U. musi dwa a gdy straci 2 wówczas muszą wygrać dwoma bramkami.
a gdy MU strzeli w ciagu pierwszych 5 minut 3 bramki Roma sie położy
a gdy w ziemie w czasie meczu uderzy wielki meteoryt to nikt nie wygra
a gdy babcia bedzie miala wąsy to i tak dziadkiem nie będzie
MU strzelił Romie bramke na wyjeździe grając w 10 - wiec nie pieprz że nie będą w stanie strzelić jednej bramki na Old Trafford
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum