Wysłany: 05-03-2007, 08:28 ahh ta pani...ja tez chciala bym tak jak ona
Hej witam wszystkich.
Jestem mloda forumowiczka ale bede starala sie byc bardzo aktywna.
Zobaczcie co znalazlam w sieci, to jest poprostu nie do pomyslenia aby tak robic, Ja z moja gietkoscia moge tylko pomarzyc zeby sie wyginac w ten sposob.
Cos dla panów i dla Pan.
Zobaczcie sami:
LINKI sa sprawdzone, znany serwis metacafe tak jak youtube wiec nie ma obawy przed wirusami.
Sciskawki i pozdrowka, podziwiajcie i piszcie czy tez jestescie pod wielkim wrazeniem tak jak i ja jestem.
Papa
O Bożesz Ty mój czym się tak ekscytować. Też potrafie podobnie. Ludzie myslą, że tańczyłam w balecie.
Tzn. nie wiem czy nadal tak dobrze potrafie, wszak pewien niedawny czas temu uległam wypadkowi pewnemu i miałam naderwane mięśnie i nie mogę teraz jeszcze takowych pozycji wykonywać.
O Bożesz Ty mój czym się tak ekscytować. Też potrafie podobnie. Ludzie myslą, że tańczyłam w balecie.
Tzn. nie wiem czy nadal tak dobrze potrafie, wszak pewien niedawny czas temu uległam wypadkowi pewnemu i miałam naderwane mięśnie i nie mogę teraz jeszcze takowych pozycji wykonywać.
Wzruszyła was moja historia?
Taaaak.
Opowiedz nam coś jeszcze koffana.
Ja też jestem wygimnastykowana.
Wspominałam, że mój trener był katem.
Umim szpagat itd. Chociaż, to w sumie chyba już teraz nie jest żadna atrakcja ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum