Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Aby się wyładować. (2 posty dziennie)
Autor Wiadomość
dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 23-03-2007, 19:00   

Nawet nie nie wkurzyło to że mi nie dał tych obiecanych odpowiedzi z angola bo podobno sam nic nie umiał, ani jego blędne tłumaczenia, chodź miałam definitywnie powiedzieć ze to koniec jakichkolwiek kożyści związanych ze szkołą. Ale był tak cholernik przemiły i skutecznie odwlekał momęt stwierdzenia żeby nic więcewj odemnie nie chciał, ze znowu wyszedł z tego cało. A sprawdzian i tak mi dobrze poszedł bo miałam kilka odpowiedzi a reszte jakoś rozwiązałam więc 1 na pewno nie bedzie.

Znak zodiaku: strzelec

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 23-03-2007, 19:07   

Od 4 dni za każdym razem, kiedy pójdę spać, czy to w nocy czy w ciągu dnia budzi mnie moja siostra. Czyni to albo wchodząc do mojego pokoju, żeby poinformować mnie o bardzo mało istotnej dla mnie sprawie, nie wyłączając telewizora lub drąc ryja do mamy "Oszukałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaś mnieeeeeeeeeeeeeeee". Później wylała kubek herbaty na biurko, ma szczęście, że zdążyła podnieść klawiaturę, bo bym ją rozerwała. Aczkolwiek zalała fotel i moje płyty. Szlag mnie trafia.
Zbulwersowałam się po artykule, że podobno dzieci są przymuszane do udziału w Wielkiej Orkiestrze.
Uch.

Znak zodiaku: koziorozec

alter ego
+++++

Wysłany: 23-03-2007, 22:49   

Marek mnie zirytował.
Marek mnie zirytował bardzo.
Marek mnie zirytował bardzo mocno.

Erill 
Przyjaciel
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 24-03-2007, 00:11   

Wkurzam sie ze jestem chora. Leza dzis w sumie caly dzien. Boli mnie krzyz i wkurza mnie to ze nie moglam wyjsc z domu. Nie rekompensuje mi tego fakt, ze dostaje posilki do wyra. Chce wyjsc.
Druga rzecz ktora mnie permanantnie wkurza to fak, ze za pare dni mnie wywala ze studiow co jest ostatnia rzecza jakiej bym sobie zyczyla.. I to jeszcze ajac tak dobra srednia..
Mysle, mysle, mysle..

http://erill.blog.interia.pl/

Znak zodiaku: baran

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 24-03-2007, 09:07   

wku*wiam sie bo ku*wa wieje wiatr i ku*wa internet mi ku*wamaćjapie*dole źle chodzi ku*wa. to tyle.

Nie przeginaj z tym przeklinaniem. /Alicja.

Znak zodiaku: skorpion

master_snake 
Przyjaciel
cizia

Wysłany: 24-03-2007, 09:11   

To ja sie tez wku*wiam bo wstalem sobie i mnie ŁEB napie*dala :D ale wczesniej nie bolal :D

Ty też nie przesadzaj. /Alicja.

legalna 
Przyjaciel
nieprzeciętna

Imię: Ola
Wysłany: 24-03-2007, 13:12   

dzisiaj wkurzył mnie kolega bo nie przyszedł na próbę poloneza, choć obiecał. Zabiję go w poniedziałek. mam teraz problem z kim tańczyć bo dziś tańczyłam z kolegą, który nieźle sobie już radzi. Ale on ma już partnerkę na dodatek moją kumpelę, która też ani razu nie była na próbie. zaraz oszaleję. Ale to nic.

Znak zodiaku: wodnik

jakkolwiek 
+++++

Wysłany: 24-03-2007, 14:46   

Głowa mnie boli kurwa mać.
Matka włączyła mój komputer, choć sama ma 2 swoje. Grzebała mi w filmach. Zakończyło sie to tym, ze moj popsuty monitor sie wylaczyl. Mam nadzieje ze szybko.
Mam nadzieje, ze zdam na studia i pojde w pizdu z tego jebanego domu, bo mi towarzyst\wo rodzinki na psyche siada.
Nie jestem sfrustrowana nastolatka.
0 prywatnosci kurwa.

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 24-03-2007, 19:05   

Wkurzyła mnie młodsza sis, bo zrobiła mi awanturę w sklepie jak nie chciałam jej dać 2 zł na Bravo. Później szczeliła focha i wracała 3 metry przede mną do domu. Krzyczała na mnie później. I frygała poduszką.
Nie ubiłam jej.
Jestem z siebie dumna.
Panuję nad swoją agresją.

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-03-2007, 21:38   

Wkurzyło mnie dzisiaj że w sklepach są prawie same brązowe i zielone ubrania, a czarnych prawie całkowity brak.
Doprowadzała mnie do białej gorączki ta tandetna wrzeszcząca na całe głośniki muzyka w przymierzalniach że aż głowa boli.

caessa 
Przyjaciel
**złośnica**

Wysłany: 24-03-2007, 21:38   

wkurza mnie moja bezsilność- nic nie mogę zrobić, wszystkie starania nic nie poprawiają! toż denerwuje mnie to!!!
Alicja napisał/a:
Nie ubiłam jej.

ja bym ubiła...

Znak zodiaku: byk

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 24-03-2007, 21:41   

caessa napisał/a:
ja bym ubiła...

Staram się pokazać jej, że ją kocham :562:

caessa 
Przyjaciel
**złośnica**

Wysłany: 24-03-2007, 21:49   

przed chwilą powiedziałam w próżnię: "Jak wy mnie wszyscy wkurzacie". tak wkurzacie mnie piekielni szczęśliwcy! ile muszę jeszcze czekać na moją kolej?! Równowaga ma być- nich teraz ktoś inny cierpi!!

Znak zodiaku: byk

Gudłaj 
*
Małpa chce banana?

Wysłany: 24-03-2007, 21:56   

Wkurza mnie prawie codziennie rano słońce, które budzi mnie rażąc po gałach. Wkurw.ają mnie psy sąsiada przez które nie mogę spać w nocy, albo spokojnie ogladać tv. Mam gaz pieprzowy żeby je popryskać to nie podchodzą KURW.a zasrane kundle. mam nerwa na siostre ktora patrzy co pisze, wyganiam ja ona przychodzi i tak w kolko. czego mlodsze siostry sa takie zjeba.ne

Zasrana cyfra+ wykupiła sobie prawa do transmisji NBA na wylacznosc AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
jedyne co sobie moge z koszykowki poogladac to polska lige na tv4 az mnie uj strzela.

a na maxa wkurwiaja mnie pryszcze ktore caly czas mi wyskakuja, myslisz ze sie tego pozbyles a tu jeb zmasowany atak. mnie no kurwa nie wyrabiam z tym wszystkim.

ale i tak uwazam ze zycie jako takie jest piekne :D

Alearan 
Przyjaciel
Keep Talking

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 24-03-2007, 21:58   

Wkurzam się na windows w którym mi ciągle wywala jakieś błędy, nic nie chce działac etc.
Chyba czeka mnie format.

Znak zodiaku: ryby

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu