Zamówiłam telefon 1, jest 11.
Telefonu nie widać.
Kuuuuuuuuuuuuuuurwa, za 1,5 tygodnia będę miała nowy, ten miał być zastępczy, ale niestety, wątpię czy przypełźnie do tego czasu.
Fuck, fuck, fuck. Pieprzona poczta -.-'
Nie no kurwa jeba jego mać!
święta krowa przyszła do szkoly i zaliczyła 1 i 2 połrocze z polaka kurwa o_O
też przyjde ze starymi i bede mieć same 5?
a moze też zajde w ciąże na niby i poronie:|?
Kurwa co za chamstwooo
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
No tak mi się nie chce, że nie wiem jak się nauczę na jutrzejszy angielski. Darowałby sobie już facet, a nie truje do ostatniej lekcji.
Poza tym, denerwuje mnie, że na każdym portalu 75% wiadomości skupia się na piłce nożnej.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
ja jeb**. miałam sięcały dzień uczyc. i nic.
jutro egzamin.
mam jeszcze jakieś 15 godzin na naukę.
kurde, co ja robiłam przez ten cały czas.
chyba trzeba się bądzie z samurajem we wrześniu spotkać.
o jak mi się nie chce. wszystko przez PG. wiem, ze stosunków nie skończę i nie mam motywacji.
ale jestem dupa. cały dzień zmarnowałam
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Kamasutro, nie żałuj koleżance oceny, zajmij się sobą
Bedę jej żałowąć jak ja widze to mi się wczorajszy obiad odbija nie jestem jedyną która mam jej dość
W dupie nie zaniose mu tych kart nie moje tylko jego ja nie porzyczałam tlyko dostalam żeby je mu przekazać, prosić sie nie będę.
Kur** po co ja oglądam jego zdjęcia ;/
Chore...
Ucho mam popsute, język mam popsuty, wolnego od nauki nie widać, zmokłam dzisiaj jak sam c**j czym pewnie dobiję moje zatoki, mam pryszcza na czole i odciska na pięcie. Kupa nieszczęścia. Wyładowałam się.
[ Dodano: 16-06-2008, 22:42 ]
I nie mam czasowstrzymywacza. Kuźwa, i znowu się nie wyśpię.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: olek
Wysłany: 16-06-2008, 22:06
Skończyła się emisja Miszcza
Znowu poniedziałki będą bez sensu... Agrrr!
Ale za to ściągnęłam sobie hymn Wolanda i się nim napawam bez końca.
Alicja napisał/a:
nie mam czasowstrzymywacza
A ja chcę przenosiczawprzeszłość... Oddam wszystko za przeniesienie się do Moskwy w czasy Dżugaszwilego. Żeby móc chodziaż posłuchać stukotu jego butów na pl. Czerwonym... <głowa w dół, minutka ciszy>
Idę sie pociąć roooshooofom szyletkoomm, kurwa.
Imię: Ola
Wysłany: 17-06-2008, 10:56
Ku*wa 15 lat ma a nie może ruszyć tego ciężkiego tyłka i poodkurzać pokoju. A jak mama wróci z pracy oczywiście do mnie pretensje będą mimo że to ja posprzątałam całą kuchnię -__-.
lat ma a nie może ruszyć tego ciężkiego tyłka i poodkurzać pokoju. A jak mama wróci z pracy oczywiście do mnie pretensje będą mimo że to ja posprzątałam całą kuchnię -__-.
Czemu ona nadal ze mną mieszka?
Czuje się jakby to nie był moj dom..
Do wszystkiego sie wtrąca..
Tak niech najlepiej zdycham z głodu jak będę sama w domu!
W koncu po co mi jedzienie...!
Tak najlepiej ona moze jechac za pieniądze z alimentów i jej chłopaka nad morze a ja mam zbierac
To nic ze jeszcze niedawno jechała za pieniadze rodziców..
Bo w końcu ona jest taka biedna..
Bo ona nie byla na studniowce to może ja też zaraz nie będe szła..
Bo znow pójda na mnie pieniądze..
Najlepiej żebym to ja wyjechala z Polski i jeszcze pieniądze im przysyłala.
Czuje się jak piąte koło u wozu..
Nie moge zrobic prawka o ona nie ma tak najlepiej mam miec za rok z całym bałaganem związanym z maturą i egzaminem..
Zawsze się musze do niej dostosować.
Tak dobrze mieć siostrę o dwóch twarzach..
Nie chce tu mieszkac..
Anie robic w tym pokoju nic..
i tak nie ma sensu...
Zaraz się okarze ze korki z anglika na mature będę musiała sama dorobić..
Nie chce myślec o następnym roku...
a co tu dziewczeta mowily o sprzątaniu mam to samo: ja zapomne o umyciu naczyń drą się na mnie, ona nie umyje bo jej sie nie chce to mąja to gdzieś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum