Kur**. Matka mi pieprzy, zebym jutro nie jechała do Gdańska, bo mi tam samej bedzie smutno ^^ Po czym drze morde na mnie cały dzień, bo nie czytam w jej myślach i nie maqm 10 rąk. Mam dość, chcę już do domu.
Gwiazdkujemy bejb, tu są dzieci, nauczą się brzydkich słow i będą powtarzać w domu
MJ
Myślałam, że "ku***" się sama gwiazdkuje
Nie... to ja ją gwiazdkuję ciężką pracą zielonych mych rąk <popada w nostalgię>
kur**. Matka mi pieprzy, zebym jutro nie jechała do Gdańska, bo mi tam samej bedzie smutno ^^
To powiedz mamie że nie będziesz wcale sama - zaprosisz kilku miłych kolegów, od razu się uspokoi
Wkurzam się wkurzam, właśnie dowiedziałam się że od 1 grudnia podrożały taxy, jak będę musiała dzisiaj w nocy wydać 60 zł na powrót, to się chyba potnę
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Od godziny czytam jedna stronę w książce. o.O
Szukam byle pretekstu aby tylko nie czytać.
I wkurzam się.
Wkurzam się, że na dworze non stop ciemno jest!
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Już byłam tak blisko. Już prawie udało mi się zmienić rozszerzenie tych cholernych napisów. I komputer mnie po raz kolejny pokonał. świnia! Tyle czasu zmarnowałam. Jeszcze się dowiem jak to zrobić.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Denerwuje mnie nowa reklama na forum.
Denerwuje mnie brak asortymentu w sklepach.
Denerwuje mnie roztapiający się śnieg.
Denerwuje mnie hałas dochodzący z drugiego pokoju.
Denerwuje mnie brak książki, którą mogłabym poczytać.
Denerwuje mnie, że wszyscy przeżywają jakiegoś tam Sylwestra, chociaż jest to dzień jak każdy inny.
Denerwuje mnie to, że mam suchą skórę na dłoniach.
Denerwuje mnie, że nie mam żadnego ciekawego filmu do obejrzenia.
Denerwuje mnie, że nie mieszkam sama na bezludnej wyspie.
Denerwuje mnie ... wszystko?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum